Tata-dealers gaan Fiat verkopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tata is India’s grootste automotive onderneming, met een omzet van $ 4,7 miljard. Het is marktleider in de bedrijfswagenverkoop en nummer drie bij personenauto’s. Wereldwijd is het de vijfde producent van middelgrote en grote bedrijfswagens. In 2004 nam het Daewoo Commercial Vehicles Company over en afgelopen jaar nam het een belang van 21% in de Spaanse busfabrikant Hispano Carrocera.

Tata-dealers gaan Fiat verkopen | Automotive Online

Tata-dealers gaan Fiat verkopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tata is India’s grootste automotive onderneming, met een omzet van $ 4,7 miljard. Het is marktleider in de bedrijfswagenverkoop en nummer drie bij personenauto’s. Wereldwijd is het de vijfde producent van middelgrote en grote bedrijfswagens. In 2004 nam het Daewoo Commercial Vehicles Company over en afgelopen jaar nam het een belang van 21% in de Spaanse busfabrikant Hispano Carrocera.