Kroymans: overname door Tata goed voor Jaguar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierdoor kunnen ze zich dus sterker profileren met nieuwe producten”, aldus De Vries.
De Vries verwacht niet dat de overname de gesprekken met Tata over het importeurschap van Tata`s eigen personenauto`s zal beïnvloeden. “Onze gesprekken met Tata ontwikkelen zich positief, maar staan los van deze overname.”

Kroymans: overname door Tata goed voor Jaguar | Automotive Online

Kroymans: overname door Tata goed voor Jaguar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierdoor kunnen ze zich dus sterker profileren met nieuwe producten”, aldus De Vries.
De Vries verwacht niet dat de overname de gesprekken met Tata over het importeurschap van Tata`s eigen personenauto`s zal beïnvloeden. “Onze gesprekken met Tata ontwikkelen zich positief, maar staan los van deze overname.”