PowerKraut gaat vanaf nu óók offline

Brand Story • PowerKraut, al jaren bekend als hét online marketingbureau voor dealers en importeurs, is sinds kort ook inzetbaar voor offline marketing vraagstukken. Sinds de overname van DealerDesk beschikt de Kraut over een nog completer aanbod, waardoor ze snel en flexibel kunnen meebewegen met de ambities van mobiliteitsaanbieders.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Frans Huetink, directeur van PowerKraut [Beeld: PowerKraut]

De klanten van PowerKraut zijn inmiddels zoveel meer dan autoretailers. De veranderende vraag vanuit de markt heeft de automotive branche in hoog tempo doen veranderen, en zo ook het aanbod in de daarbij behorende mobiliteitsoplossingen. Van A naar B kan op veel verschillende manieren, het aanbieden van auto’s is daar niet langer het enige antwoord op. PowerKraut richt zich tegenwoordig dan ook op ‘mobiliteitsaanbieders met ambitie’ en kijkt verder dan alleen de sales en aftersales van auto’. Zo zijn ze marketingpartner van een grote fietsenfabrikant en fullservice partner voor diverse leasemaatschappijen. Bovendien verzorgt de Kraut de e-commerce (incl. webshop) voor een grote caravan & camper dealer.

Frans Huetink, directeur van PowerKraut: “We zijn erg blij dat we door de overname van DealerDesk offline dienstverlening aan ons portfolio hebben kunnen toevoegen. Nu wij dit zelf in huis hebben, kunnen wij nog beter adviseren over crossmediale campagnes én alles naadloos op elkaar laten aansluiten. Op dit moment bieden we alle mainstream offline producten die je van ons mag verwachten, maar PowerKraut zou PowerKraut niet zijn als we niet méér zouden willen. We verwachten eind van het jaar dan ook een aantal toffe innovaties op het gebied van offline marketing uit te rollen. En we beloven jullie, dat gaat opnieuw voor smaakmakende campagnes zorgen!”

Meer weten over PowerKraut en wat ze voor jou kunnen betekenen?

Ga naar www.powerkraut.nl. En als je er toch bent, schrijf je dan meteen even in voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je de laatste ontwikkelingen als eerste leest.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

PowerKraut gaat vanaf nu óók offline | Automotive Online

PowerKraut gaat vanaf nu óók offline

Brand Story • PowerKraut, al jaren bekend als hét online marketingbureau voor dealers en importeurs, is sinds kort ook inzetbaar voor offline marketing vraagstukken. Sinds de overname van DealerDesk beschikt de Kraut over een nog completer aanbod, waardoor ze snel en flexibel kunnen meebewegen met de ambities van mobiliteitsaanbieders.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Frans Huetink, directeur van PowerKraut [Beeld: PowerKraut]

De klanten van PowerKraut zijn inmiddels zoveel meer dan autoretailers. De veranderende vraag vanuit de markt heeft de automotive branche in hoog tempo doen veranderen, en zo ook het aanbod in de daarbij behorende mobiliteitsoplossingen. Van A naar B kan op veel verschillende manieren, het aanbieden van auto’s is daar niet langer het enige antwoord op. PowerKraut richt zich tegenwoordig dan ook op ‘mobiliteitsaanbieders met ambitie’ en kijkt verder dan alleen de sales en aftersales van auto’. Zo zijn ze marketingpartner van een grote fietsenfabrikant en fullservice partner voor diverse leasemaatschappijen. Bovendien verzorgt de Kraut de e-commerce (incl. webshop) voor een grote caravan & camper dealer.

Frans Huetink, directeur van PowerKraut: “We zijn erg blij dat we door de overname van DealerDesk offline dienstverlening aan ons portfolio hebben kunnen toevoegen. Nu wij dit zelf in huis hebben, kunnen wij nog beter adviseren over crossmediale campagnes én alles naadloos op elkaar laten aansluiten. Op dit moment bieden we alle mainstream offline producten die je van ons mag verwachten, maar PowerKraut zou PowerKraut niet zijn als we niet méér zouden willen. We verwachten eind van het jaar dan ook een aantal toffe innovaties op het gebied van offline marketing uit te rollen. En we beloven jullie, dat gaat opnieuw voor smaakmakende campagnes zorgen!”

Meer weten over PowerKraut en wat ze voor jou kunnen betekenen?

Ga naar www.powerkraut.nl. En als je er toch bent, schrijf je dan meteen even in voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je de laatste ontwikkelingen als eerste leest.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.