Waar laat je de autosleutels bij een digitale werkorder?

Oliebollenspecial • “Je ziet met dit systeem dat mensen zorgzaam met sleutels omgaan, omdat hun eigen naam erbij staat.”
Redactie Redactie
Hubèr Jongejan: "Je kan op elk moment zien wie welke sleutels gebruikt.”

Volgens Hubèr Jongejan, eigenaar van Autovakshop.nl, wordt sleutelbeheer door de digitale werkorder belangrijker dan ooit. Voorheen zaten de sleutels in de werkordermap, maar hoe organiseer je dat nu? Om de veiligheid van het kapitaal van de klant en de ondernemer veilig te stellen heeft hij daarom verschillende oplossingen, zoals onder andere de Keymanager.

Een sleutel vertegenwoordigt de waarde van een hele auto, los van het feit dat moderne sleutels zelf al honderden euro’s kunnen kosten. Om het kostbare zoeken naar, of het kwijtraken hiervan, te voorkomen is Hubèr Jongejan vijftien jaar geleden importeur geworden van Keymanager. “Dat is een mechanische oplossing voor dit sleutelprobleem. Er zit een geweldig makkelijke gebruiksaanwijzing bij en wij adviseren onze klanten graag. Als je het systeem goed hanteert in je bedrijf kan je heel makkelijk grip krijgen op de afgifte en inname van je sleutels. Dan kan je op elk moment van de dag zien welke sleutels er in gebruik zijn en wie die sleutel heeft”, legt de directeur uit. Hij vervolgt: “Het systeem is er voor kleine en grote aantallen sleutels. Je ziet met dit systeem dat mensen zorgzaam met sleutels omgaan, omdat hun eigen naam erbij staat. Daardoor zie je minder zoeken en sleutelvervangingen, minder werkuren dat je naar sleutels zoekt en heb je minder ergernis. Zorgt het efficiënte sleutelbeheer al voor werkgemak en veiligheid, voor nog meer veiligheid zijn er speciale kasten en kluizen leverbaar.” Meer informatie is te vinden op www.keymanager.nl of in www.autovakshop.nl.

Sleutellabels

Naast de Keymanager heeft Autovakshop.nl meer praktische artikelen voor het autobedrijf. Zo kwam Jongejan er jaren geleden achter dat een grote ergernis bij autobedrijven is, dat ze sleutellabels moesten beschrijven met een permanent marker. “Die is altijd weg of leeg. Ik ben toen opzoek gegaan naar een materiaal dat sterk genoeg is zodat het niet scheurt, maar wel beschrijfbaar is als papier met een normale pen. Ik vond het perfecte materiaal en ben nu al jaren fabrikant van deze labels en met de webshop voor sleutellabels toonaangevend”, vertelt Jongejan. Hij vertelt verder: “Allerlei bedrijven, groot en klein, uit binnen- en buitenland vinden hun weg naar Autovakshop.nl en plaatsen hun bestellingen.”

Showroom

Naast de webshop benoemt Jongejan dat er bij klanten steeds vaker een behoefte is om fysiek een product te bekijken of uit te kunnen testen: “Dan moet je denken aan bijvoorbeeld onze sleutelkluizen die wij voorzien van praktische, lange haken met veel ruimte voor de grote sleutelbossen. Maar ook onze planborden (kunststof en metaal), het ruime assortiment werkordermappen, en natuurlijk de Keymanager.” Hij vervolgt: “Daarom hebben wij dit jaar een mooie showroom opgezet in Zwijndrecht. Daar zijn mensen op afspraak van harte welkom om de producten te bekijken en goede Lavazza-koffie te drinken.” Voor komend jaar heeft Hubèr Jongejan met zijn Autovakshop.nl leuke plannen en mooie samenwerkingen in het vooruitzicht. “Ik wens iedereen een voorspoedig en gezond 2023 toe!”, besluit Jongejan.

Meer lezen over Autovakshop

Waar laat je de autosleutels bij een digitale werkorder? | Automotive Online

Waar laat je de autosleutels bij een digitale werkorder?

Oliebollenspecial • “Je ziet met dit systeem dat mensen zorgzaam met sleutels omgaan, omdat hun eigen naam erbij staat.”
Redactie Redactie
Hubèr Jongejan: "Je kan op elk moment zien wie welke sleutels gebruikt.”

Volgens Hubèr Jongejan, eigenaar van Autovakshop.nl, wordt sleutelbeheer door de digitale werkorder belangrijker dan ooit. Voorheen zaten de sleutels in de werkordermap, maar hoe organiseer je dat nu? Om de veiligheid van het kapitaal van de klant en de ondernemer veilig te stellen heeft hij daarom verschillende oplossingen, zoals onder andere de Keymanager.

Een sleutel vertegenwoordigt de waarde van een hele auto, los van het feit dat moderne sleutels zelf al honderden euro’s kunnen kosten. Om het kostbare zoeken naar, of het kwijtraken hiervan, te voorkomen is Hubèr Jongejan vijftien jaar geleden importeur geworden van Keymanager. “Dat is een mechanische oplossing voor dit sleutelprobleem. Er zit een geweldig makkelijke gebruiksaanwijzing bij en wij adviseren onze klanten graag. Als je het systeem goed hanteert in je bedrijf kan je heel makkelijk grip krijgen op de afgifte en inname van je sleutels. Dan kan je op elk moment van de dag zien welke sleutels er in gebruik zijn en wie die sleutel heeft”, legt de directeur uit. Hij vervolgt: “Het systeem is er voor kleine en grote aantallen sleutels. Je ziet met dit systeem dat mensen zorgzaam met sleutels omgaan, omdat hun eigen naam erbij staat. Daardoor zie je minder zoeken en sleutelvervangingen, minder werkuren dat je naar sleutels zoekt en heb je minder ergernis. Zorgt het efficiënte sleutelbeheer al voor werkgemak en veiligheid, voor nog meer veiligheid zijn er speciale kasten en kluizen leverbaar.” Meer informatie is te vinden op www.keymanager.nl of in www.autovakshop.nl.

Sleutellabels

Naast de Keymanager heeft Autovakshop.nl meer praktische artikelen voor het autobedrijf. Zo kwam Jongejan er jaren geleden achter dat een grote ergernis bij autobedrijven is, dat ze sleutellabels moesten beschrijven met een permanent marker. “Die is altijd weg of leeg. Ik ben toen opzoek gegaan naar een materiaal dat sterk genoeg is zodat het niet scheurt, maar wel beschrijfbaar is als papier met een normale pen. Ik vond het perfecte materiaal en ben nu al jaren fabrikant van deze labels en met de webshop voor sleutellabels toonaangevend”, vertelt Jongejan. Hij vertelt verder: “Allerlei bedrijven, groot en klein, uit binnen- en buitenland vinden hun weg naar Autovakshop.nl en plaatsen hun bestellingen.”

Showroom

Naast de webshop benoemt Jongejan dat er bij klanten steeds vaker een behoefte is om fysiek een product te bekijken of uit te kunnen testen: “Dan moet je denken aan bijvoorbeeld onze sleutelkluizen die wij voorzien van praktische, lange haken met veel ruimte voor de grote sleutelbossen. Maar ook onze planborden (kunststof en metaal), het ruime assortiment werkordermappen, en natuurlijk de Keymanager.” Hij vervolgt: “Daarom hebben wij dit jaar een mooie showroom opgezet in Zwijndrecht. Daar zijn mensen op afspraak van harte welkom om de producten te bekijken en goede Lavazza-koffie te drinken.” Voor komend jaar heeft Hubèr Jongejan met zijn Autovakshop.nl leuke plannen en mooie samenwerkingen in het vooruitzicht. “Ik wens iedereen een voorspoedig en gezond 2023 toe!”, besluit Jongejan.

Meer lezen over Autovakshop