Het meest uitgebreide en concurrerende aftermarket aanbod van Nissens

Het echte verschil in de AC business

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Foto: Nissens

Alle producten van Nissens worden ontwikkeld en vervaardigd volgens de in de markt erkende, originele kwaliteitsnormen van Nissens. Dit betekent onder meer dat de onderdelen perfect afgewerkt zijn, gekenmerkt door een probleemloze, snelle montage en de meest optimale prestatie van het systeem verzekeren. Op het product support portaal www.nissens.com/support deelt Nissens een breed scala aan kennis en ervaringen met betrekking tot het AC-systeem, waaronder technische training, zelflerende modules, technische bulletins, reparatietips en gedetailleerde montage- en probleem­oplossingen.

Nissens AC onderdelen

  • Assortiment van 3.500 onderdelen, met een dekking van +20.000 OE. Het assortiment omvat AC-compressoren, expansieventielen (TXV) condensors, interieur (verwarmer) blowers, AC-ventilatoren, kachelradiateuren, verdampers, filter-drogers.
  • Alle Nissens AC-compressoren zijn First Fit-producten – gevuld met het juiste type smeermiddel, inclusief O-ringen en elektrische bekabeling en stekker of een beschermend voorfilter wanneer nodig.
  • Alle thermische expansieventielen van Nissens zijn voorzien van O-ringen en montagebouten indien van toepassing door OE.
  • De condensors van Nissens zijn voorzien van O-ringen en zijn beschermd tegen corrosie door een speciaal ontworpen coating. Uit zoutwatertesten blijkt dat condensors die zijn behandeld met corrosiebescherming tot acht keer langer werken dan niet-beschermde condensors.
  • Assortiment van +150 AC-onderdelen voor de meest populaire hybride en elektrische automodellen.

Bezoek www.nissens.com/climate

Het echte verschil in de AC business | Automotive Online
Het meest uitgebreide en concurrerende aftermarket aanbod van Nissens

Het echte verschil in de AC business

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Foto: Nissens

Alle producten van Nissens worden ontwikkeld en vervaardigd volgens de in de markt erkende, originele kwaliteitsnormen van Nissens. Dit betekent onder meer dat de onderdelen perfect afgewerkt zijn, gekenmerkt door een probleemloze, snelle montage en de meest optimale prestatie van het systeem verzekeren. Op het product support portaal www.nissens.com/support deelt Nissens een breed scala aan kennis en ervaringen met betrekking tot het AC-systeem, waaronder technische training, zelflerende modules, technische bulletins, reparatietips en gedetailleerde montage- en probleem­oplossingen.

Nissens AC onderdelen

  • Assortiment van 3.500 onderdelen, met een dekking van +20.000 OE. Het assortiment omvat AC-compressoren, expansieventielen (TXV) condensors, interieur (verwarmer) blowers, AC-ventilatoren, kachelradiateuren, verdampers, filter-drogers.
  • Alle Nissens AC-compressoren zijn First Fit-producten – gevuld met het juiste type smeermiddel, inclusief O-ringen en elektrische bekabeling en stekker of een beschermend voorfilter wanneer nodig.
  • Alle thermische expansieventielen van Nissens zijn voorzien van O-ringen en montagebouten indien van toepassing door OE.
  • De condensors van Nissens zijn voorzien van O-ringen en zijn beschermd tegen corrosie door een speciaal ontworpen coating. Uit zoutwatertesten blijkt dat condensors die zijn behandeld met corrosiebescherming tot acht keer langer werken dan niet-beschermde condensors.
  • Assortiment van +150 AC-onderdelen voor de meest populaire hybride en elektrische automodellen.

Bezoek www.nissens.com/climate