DCDW Podcast 256 | Jens Christian Jensen

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Jens is tegenwoordig de CEO van Carbuddii. Dit is een lead management systeem en een proefrit applicatie in de Deense, Zweedse en Noorse markt. Vandaag gaan we het hebben over hetgeen wat Carbuddii zou kunnen doen in de Nederlandse markt. Wellicht willen ze deze stap maken. Luister de gehele podcast dus meteen via de link hieronder. 

https://www.dcdw.nl/podcast/jens-christian-jensen-van-carbuddii/

DCDW Podcast 256 | Jens Christian Jensen | Automotive Online

DCDW Podcast 256 | Jens Christian Jensen

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Jens is tegenwoordig de CEO van Carbuddii. Dit is een lead management systeem en een proefrit applicatie in de Deense, Zweedse en Noorse markt. Vandaag gaan we het hebben over hetgeen wat Carbuddii zou kunnen doen in de Nederlandse markt. Wellicht willen ze deze stap maken. Luister de gehele podcast dus meteen via de link hieronder. 

https://www.dcdw.nl/podcast/jens-christian-jensen-van-carbuddii/