Braat ziet brood in Texaco Bag-in-Box

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

In de werkplaats van Vakgarage Braat Auto’s B.V. in Sprang-Capelle staat de Bag-in-Box er tegenwoordig ook. En ze zijn er trots op! Erick Braat (eigenaar van het familiebedrijf) vertelt graag over zijn ervaringen met dit concept.

Erick: “We hebben sinds begin oktober van dit jaar de Bag-in-Box in onze werkplaats. Voorheen gebruikten we losse kannen, maar dat was lastig omdat het altijd geknoei opleverde. Het zag er ook rommelig uit, en die losse kannen stonden ergens in de hoek van de werkplaats.”

De Texaco Bag-in-Box oplossing is daarom volgens Erick echt een aanwinst voor de garage: “Dankzij het rek met daarop 12 boxen met verschillende soorten motoroliën heb je een mooie, nette en professionele opstelling. Knoeien is er niet meer bij. Het tapkraantje dat op de boxen zit lekt niet. De Bag-in-Box heeft een mooie prominente plek gekregen in de werkplaats. Het oog wil ook wat!”

De Bag-in-Box wordt door EG Group op maat geleverd, en de garagist bepaalt welke soorten motoroliën er op het rek moeten staan.

In de garage van Braat zijn alle soorten aanwezig. Erick: “Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten motoroliën nodig, dat we het liefst alle soorten op voorraad willen hebben. Sommige oliën op het rek gebruik je niet dagelijks, maar dat geeft niet. Op deze manier kan ik niet misgrijpen. Een groot voordeel van de dozen is dat ze ook stapelbaar zijn, dus ik kan altijd gemakkelijk een voorraad opslaan als ze niet op het rek zelf passen.”

Erick: “Ik werk graag met kwaliteitsproducten, vandaar dat ik voor een A-merk zoals Texaco kies. EG kan als leverancier het gehele pakket aanbieden: de juiste producten voor de juiste prijs, met de juiste documentatie. Dankzij een handige Texaco tool hoeven mijn collega’s enkel het kenteken van de auto in te voeren en vervolgens ze zien gelijk welke motorolie er van het rek gebruikt moet worden. Ideaal!”

Bij iedere soort olie zit een aparte kan waarop staat wat voor product erin zit. Je krijgt zo ook geen mix van oliën door elkaar. Het is de oplossing die je als garagist in je werkplaats wilt hebben. Mijn collega’s riepen al gekscherend: dit had er al 10 jaar eerder moeten zijn!

Maar het allerbelangrijkste vind ik uiteraard wel de prijs, het zijn betaalbare producten en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Ik ben tevreden.”

Het bedrijf van Erick Braat is een familiebedrijf dat al sinds 1959 verbonden is met het Caltex (Texaco) merk. Erick werkt hier, samen met een lokaal team van 25 man, dagelijks met veel plezier. Het bedrijf Braat Auto’s B.V. heeft naast een werkplaats nog een bijzondere bakery / lunchroom, waarin de gehele historie van het Texaco merk en het bedrijf terug komt. Zeker een bezoekje waard!

Braat ziet brood in Texaco Bag-in-Box | Automotive Online

Braat ziet brood in Texaco Bag-in-Box

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

In de werkplaats van Vakgarage Braat Auto’s B.V. in Sprang-Capelle staat de Bag-in-Box er tegenwoordig ook. En ze zijn er trots op! Erick Braat (eigenaar van het familiebedrijf) vertelt graag over zijn ervaringen met dit concept.

Erick: “We hebben sinds begin oktober van dit jaar de Bag-in-Box in onze werkplaats. Voorheen gebruikten we losse kannen, maar dat was lastig omdat het altijd geknoei opleverde. Het zag er ook rommelig uit, en die losse kannen stonden ergens in de hoek van de werkplaats.”

De Texaco Bag-in-Box oplossing is daarom volgens Erick echt een aanwinst voor de garage: “Dankzij het rek met daarop 12 boxen met verschillende soorten motoroliën heb je een mooie, nette en professionele opstelling. Knoeien is er niet meer bij. Het tapkraantje dat op de boxen zit lekt niet. De Bag-in-Box heeft een mooie prominente plek gekregen in de werkplaats. Het oog wil ook wat!”

De Bag-in-Box wordt door EG Group op maat geleverd, en de garagist bepaalt welke soorten motoroliën er op het rek moeten staan.

In de garage van Braat zijn alle soorten aanwezig. Erick: “Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten motoroliën nodig, dat we het liefst alle soorten op voorraad willen hebben. Sommige oliën op het rek gebruik je niet dagelijks, maar dat geeft niet. Op deze manier kan ik niet misgrijpen. Een groot voordeel van de dozen is dat ze ook stapelbaar zijn, dus ik kan altijd gemakkelijk een voorraad opslaan als ze niet op het rek zelf passen.”

Erick: “Ik werk graag met kwaliteitsproducten, vandaar dat ik voor een A-merk zoals Texaco kies. EG kan als leverancier het gehele pakket aanbieden: de juiste producten voor de juiste prijs, met de juiste documentatie. Dankzij een handige Texaco tool hoeven mijn collega’s enkel het kenteken van de auto in te voeren en vervolgens ze zien gelijk welke motorolie er van het rek gebruikt moet worden. Ideaal!”

Bij iedere soort olie zit een aparte kan waarop staat wat voor product erin zit. Je krijgt zo ook geen mix van oliën door elkaar. Het is de oplossing die je als garagist in je werkplaats wilt hebben. Mijn collega’s riepen al gekscherend: dit had er al 10 jaar eerder moeten zijn!

Maar het allerbelangrijkste vind ik uiteraard wel de prijs, het zijn betaalbare producten en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Ik ben tevreden.”

Het bedrijf van Erick Braat is een familiebedrijf dat al sinds 1959 verbonden is met het Caltex (Texaco) merk. Erick werkt hier, samen met een lokaal team van 25 man, dagelijks met veel plezier. Het bedrijf Braat Auto’s B.V. heeft naast een werkplaats nog een bijzondere bakery / lunchroom, waarin de gehele historie van het Texaco merk en het bedrijf terug komt. Zeker een bezoekje waard!