25 jaar Automotive: vier met ons mee!

Jim Struikenkamp Jim Struikenkamp
• Laatste update:

De afgelopen kwarteeuw is de autobranche sterk veranderd, en dat geldt natuurlijk ook voor Automotive. Gestart als tweewekelijks nieuwsblad zijn we uitge­groeid tot een multimediaal platform met magazines, websites, nieuwsbrieven, videoprogramma’s, een opnamestudio en live events. Eén ding is daar bij onveranderd: het journalistieke dna. De ambitie om het laatste nieuws, achtergronden, feiten en cijfers snel, betrouwbaar en in begrij­pelijke taal te presenteren.

Dat we 25 jaar na onze oprichting nog altijd een toonaangevende positie weten in te nemen, hebben we vooral te danken u: onze abonnees en commerci­ële partners. Wij willen u bij deze dan ook hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en support in de afgelopen jaren.

Deel uw anekdote

We willen u vragen om voor het eindejaarsnummer, dat 17 december verschijnt, uw ervaringen met Automotive en Automotive-online met ons te delen. Dat kan een leuke anekdote zijn, de herinnering aan een spraakmakend artikel, maar ook een minder prettige ervaring of een kritische kanttekening.

Als u het leuk vindt om een bijdrage te leveren kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@mobilitymedia.nl. Denk aan een tekst van circa 100 woorden. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u een ‘terugbelverzoek‘ mailen en dan tekent één van onze redacteuren graag de anekdote met u op.

Aanbieding voor commerciële partners 

Automotive bestaat dankzij abonnees en commerciële partners. Om de jubileumpagina’s in het magazine mogelijk te maken, vragen we u om aanvullend een 1/1 eigen pagina naar keuze in het blad te plaatsen tegen onderstaand uitzonderlijk feestelijk tarief.

-> Pakket 1

 • 1/1 pagina voor slechts 995,- euro                                                                                                                        
  Bovenop uw felicitatie en online zichtbaarheid

-> Pakket 2

 • 1/1 pagina + 1 maand leaderboard banner.      
  (jan 2022) €1.495,- euro

Viert u deze mijlpaal samen met ons? Of heeft u andere wensen, laat het ons weten.
Frank van Montfort, 06 400 61 738, frank@mobilitymedia.nl
Leonore Wijsmuller, 06 512 67 427, leonore@mobilitymedia.nl

25 jaar Automotive: vier met ons mee! | Automotive Online

25 jaar Automotive: vier met ons mee!

Jim Struikenkamp Jim Struikenkamp
• Laatste update:

De afgelopen kwarteeuw is de autobranche sterk veranderd, en dat geldt natuurlijk ook voor Automotive. Gestart als tweewekelijks nieuwsblad zijn we uitge­groeid tot een multimediaal platform met magazines, websites, nieuwsbrieven, videoprogramma’s, een opnamestudio en live events. Eén ding is daar bij onveranderd: het journalistieke dna. De ambitie om het laatste nieuws, achtergronden, feiten en cijfers snel, betrouwbaar en in begrij­pelijke taal te presenteren.

Dat we 25 jaar na onze oprichting nog altijd een toonaangevende positie weten in te nemen, hebben we vooral te danken u: onze abonnees en commerci­ële partners. Wij willen u bij deze dan ook hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en support in de afgelopen jaren.

Deel uw anekdote

We willen u vragen om voor het eindejaarsnummer, dat 17 december verschijnt, uw ervaringen met Automotive en Automotive-online met ons te delen. Dat kan een leuke anekdote zijn, de herinnering aan een spraakmakend artikel, maar ook een minder prettige ervaring of een kritische kanttekening.

Als u het leuk vindt om een bijdrage te leveren kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@mobilitymedia.nl. Denk aan een tekst van circa 100 woorden. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u een ‘terugbelverzoek‘ mailen en dan tekent één van onze redacteuren graag de anekdote met u op.

Aanbieding voor commerciële partners 

Automotive bestaat dankzij abonnees en commerciële partners. Om de jubileumpagina’s in het magazine mogelijk te maken, vragen we u om aanvullend een 1/1 eigen pagina naar keuze in het blad te plaatsen tegen onderstaand uitzonderlijk feestelijk tarief.

-> Pakket 1

 • 1/1 pagina voor slechts 995,- euro                                                                                                                        
  Bovenop uw felicitatie en online zichtbaarheid

-> Pakket 2

 • 1/1 pagina + 1 maand leaderboard banner.      
  (jan 2022) €1.495,- euro

Viert u deze mijlpaal samen met ons? Of heeft u andere wensen, laat het ons weten.
Frank van Montfort, 06 400 61 738, frank@mobilitymedia.nl
Leonore Wijsmuller, 06 512 67 427, leonore@mobilitymedia.nl