Bonuspodcast George Nenni tijdens het #DCDW event

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Het oktober event met Brian Pasch is op 5 en 6 oktober

Over een maand is het tijd voor het oktober event! Waarom zou je hieraan deel moeten nemen? Je hoort het van enkele van onze event partners, zoals Notarieel Betalen, Keyloop en Autorola die samen met ons dezelfde missie delen: de online automotive beter maken.

Tijdens dit #DCDW event in oktober worden er verschillende presentaties gegeven. Denk hierbij aan presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag. Deze presentaties/discussies worden gehouden door branchegenoten met passie voor hun vak. Zoals: verkopers, marketeers, managers en directeuren. De aanwezigen zijn allemaal automensen pur sang, onder andere werkzaam voor merkdealers, universele autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen die hun expertise uitwisselen. Zo is het #DCDW event het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche.

Luister de DCDW Podcast via deze link:

https://www.dcdw.nl/podcast/george-nenni-presentatie-van-george-nenni-over-o-a-google-my-business-tijdens-het-dcdw-event-in-gent

Bonuspodcast George Nenni tijdens het #DCDW event | Automotive Online

Bonuspodcast George Nenni tijdens het #DCDW event

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Het oktober event met Brian Pasch is op 5 en 6 oktober

Over een maand is het tijd voor het oktober event! Waarom zou je hieraan deel moeten nemen? Je hoort het van enkele van onze event partners, zoals Notarieel Betalen, Keyloop en Autorola die samen met ons dezelfde missie delen: de online automotive beter maken.

Tijdens dit #DCDW event in oktober worden er verschillende presentaties gegeven. Denk hierbij aan presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag. Deze presentaties/discussies worden gehouden door branchegenoten met passie voor hun vak. Zoals: verkopers, marketeers, managers en directeuren. De aanwezigen zijn allemaal automensen pur sang, onder andere werkzaam voor merkdealers, universele autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen die hun expertise uitwisselen. Zo is het #DCDW event het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche.

Luister de DCDW Podcast via deze link:

https://www.dcdw.nl/podcast/george-nenni-presentatie-van-george-nenni-over-o-a-google-my-business-tijdens-het-dcdw-event-in-gent