Geef uw verkoopadviseur meer vrije tijd en bespaar tot 60% op uw printkosten

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Printpark optimaliseren

In elke vestiging worden printers en multifunctionals gebruikt voor het afdrukken van werkbonnen, offertes en verkooporders. Dit is een kostenpost in uw onderneming. Een diversiteit van printermerken met verschillende toners, verschillende onderhoudscontracten en meerdere aanspreekpunten voor het melden van storingen en onderhoud betekent onnodig tijdsverlies. Analyseer goed wat u werkelijk nodig heeft. Omdat dit soort analyses geen dagelijkse kost zijn voor u, kunnen wij u daarbij helpen. Door uniformiteit, automatische tonerleveringen, onderhoud op afstand en heldere maandrapportages houdt u het overzicht.

Geef uw verkoopadviseur meer vrije tijd

De bestelprocedure voor onderdelen of een nieuwe auto zijn niet bij alle merken gelijk. Een aanvraag of order moet naar verschillende mailadressen of FTP-adres. En ook het format wisselt per merk. Door de scanprocessen te automatiseren en te vereenvoudigen krijgt uw verkoopadviseur meer tijd voor verkoopgesprekken en kan dus meer aandacht geven aan de klant en worden menselijke fouten voorkomen. Uw service wordt sneller en beter met lagere kosten als resultaat.

Printen in kleur met Pro Rato Color System

Elk merk heeft zijn eigen logo en briefpapier. Meestal ligt er voorbedrukt briefpapier en vervolgpapier in een opslag. Dit neemt onnodige ruimte in en als er een wijziging is van de gegevens op dit papier kan dit in de prullenbak. Een document in kleur heeft een hogere attentiewaarde en leidt tot meer conversie. U wilt graag printen in kleur, maar ook als er alleen een logo wordt geprint, betaalt u de prijs voor een volledige kleurafdruk. Met het Pro Rato Color System betaalt u minder als er weinig kleur wordt gebruikt. Voeg hier sjablonen voor het briefpapier per merk aan toe en dan hoeft u alleen nog maar wit papier op voorraad te hebben.

Laat ons onderzoeken of er winst te behalen valt.

Met een document output assessment kunnen wij uw huidige printsituatie onderzoeken. Na afloop krijgt u van ons een plan van aanpak dat de winstgevendheid van uw organisatie verbetert doordat wij kunnen laten zien hoe u de printkosten tot wel 60% kunt verlagen. Het laten uitvoeren van een document output assessment kost niets, dus maak nu alvast een afspraak via kyocerasolutions.nl/document-output-assessment/

Meer weten? Kijk dan snel op: https://kyocerasolutions.nl/document-output-assessment/

Geef uw verkoopadviseur meer vrije tijd en bespaar tot 60% op uw printkosten | Automotive Online

Geef uw verkoopadviseur meer vrije tijd en bespaar tot 60% op uw printkosten

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Printpark optimaliseren

In elke vestiging worden printers en multifunctionals gebruikt voor het afdrukken van werkbonnen, offertes en verkooporders. Dit is een kostenpost in uw onderneming. Een diversiteit van printermerken met verschillende toners, verschillende onderhoudscontracten en meerdere aanspreekpunten voor het melden van storingen en onderhoud betekent onnodig tijdsverlies. Analyseer goed wat u werkelijk nodig heeft. Omdat dit soort analyses geen dagelijkse kost zijn voor u, kunnen wij u daarbij helpen. Door uniformiteit, automatische tonerleveringen, onderhoud op afstand en heldere maandrapportages houdt u het overzicht.

Geef uw verkoopadviseur meer vrije tijd

De bestelprocedure voor onderdelen of een nieuwe auto zijn niet bij alle merken gelijk. Een aanvraag of order moet naar verschillende mailadressen of FTP-adres. En ook het format wisselt per merk. Door de scanprocessen te automatiseren en te vereenvoudigen krijgt uw verkoopadviseur meer tijd voor verkoopgesprekken en kan dus meer aandacht geven aan de klant en worden menselijke fouten voorkomen. Uw service wordt sneller en beter met lagere kosten als resultaat.

Printen in kleur met Pro Rato Color System

Elk merk heeft zijn eigen logo en briefpapier. Meestal ligt er voorbedrukt briefpapier en vervolgpapier in een opslag. Dit neemt onnodige ruimte in en als er een wijziging is van de gegevens op dit papier kan dit in de prullenbak. Een document in kleur heeft een hogere attentiewaarde en leidt tot meer conversie. U wilt graag printen in kleur, maar ook als er alleen een logo wordt geprint, betaalt u de prijs voor een volledige kleurafdruk. Met het Pro Rato Color System betaalt u minder als er weinig kleur wordt gebruikt. Voeg hier sjablonen voor het briefpapier per merk aan toe en dan hoeft u alleen nog maar wit papier op voorraad te hebben.

Laat ons onderzoeken of er winst te behalen valt.

Met een document output assessment kunnen wij uw huidige printsituatie onderzoeken. Na afloop krijgt u van ons een plan van aanpak dat de winstgevendheid van uw organisatie verbetert doordat wij kunnen laten zien hoe u de printkosten tot wel 60% kunt verlagen. Het laten uitvoeren van een document output assessment kost niets, dus maak nu alvast een afspraak via kyocerasolutions.nl/document-output-assessment/

Meer weten? Kijk dan snel op: https://kyocerasolutions.nl/document-output-assessment/