Pass-thru; veel eenvoudiger dan het klinkt

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Begrijpelijk maar niet terecht, vindt Automotive Academy, het automotive kennisinstituut voor garages. Het volgen van een Pass-Thru training kan erg verhelderend zijn voor automonteurs die hier nog niet veel kaas van hebben gegeten. Pass-Thru en werkplaatsinformatie Pass-Thru is helemaal niet zo moeilijk als wel eens gedacht wordt door veel monteurs. Via een eenvoudig stappenplan kan de monteur een account bij een autofabrikant aanmaken en is het mogelijk om snel de benodigde documentatie te vinden.

Wanneer Pass-Thru wordt toegepast in de werkplaats is het ook handig als de monteur het een en ander weet over emissieregelgeving en de J2564 en ISO 22900 protocollen.

Ook is het praktisch als de monteur verschillende programmeertools kan gebruiken. Hij heeft dan meer inzicht in de materie.

Succesvol software updates uitvoeren Automotive Academy biedt een training aan die de monteur hierbij helpt. Door tijdens de training direct met de verschillende OEM portals aan de slag te gaan, is de monteur binnen een mum van tijd bekend met de diverse individuele procedures. Door alle stappen zelf uit te voeren, is hij na het volgen van de training in staat om de juiste informatie en tools in te zetten om zo succesvol software updates van een ECU uit te voeren.

Gedurende de training komt hij eveneens meer te weten over merkspecifieke OEM werkplaatsinformatie, Technische Service Bulletins (TSB’s). En heb je ooit zelf een regeleenheid willen programmeren? Je leert het allemaal!

Wil je meer weten over de training Pass-Thru en werkplaatsinformatie?
Kijk snel op automotiveacademy.nl!

Pass-thru; veel eenvoudiger dan het klinkt | Automotive Online

Pass-thru; veel eenvoudiger dan het klinkt

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Begrijpelijk maar niet terecht, vindt Automotive Academy, het automotive kennisinstituut voor garages. Het volgen van een Pass-Thru training kan erg verhelderend zijn voor automonteurs die hier nog niet veel kaas van hebben gegeten. Pass-Thru en werkplaatsinformatie Pass-Thru is helemaal niet zo moeilijk als wel eens gedacht wordt door veel monteurs. Via een eenvoudig stappenplan kan de monteur een account bij een autofabrikant aanmaken en is het mogelijk om snel de benodigde documentatie te vinden.

Wanneer Pass-Thru wordt toegepast in de werkplaats is het ook handig als de monteur het een en ander weet over emissieregelgeving en de J2564 en ISO 22900 protocollen.

Ook is het praktisch als de monteur verschillende programmeertools kan gebruiken. Hij heeft dan meer inzicht in de materie.

Succesvol software updates uitvoeren Automotive Academy biedt een training aan die de monteur hierbij helpt. Door tijdens de training direct met de verschillende OEM portals aan de slag te gaan, is de monteur binnen een mum van tijd bekend met de diverse individuele procedures. Door alle stappen zelf uit te voeren, is hij na het volgen van de training in staat om de juiste informatie en tools in te zetten om zo succesvol software updates van een ECU uit te voeren.

Gedurende de training komt hij eveneens meer te weten over merkspecifieke OEM werkplaatsinformatie, Technische Service Bulletins (TSB’s). En heb je ooit zelf een regeleenheid willen programmeren? Je leert het allemaal!

Wil je meer weten over de training Pass-Thru en werkplaatsinformatie?
Kijk snel op automotiveacademy.nl!