N2 People: perfecte match dankzij passie en bereik

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Foto: N2 People

Wij kunnen met recht zeggen dat onze monteurs vakkrachten zijn. Alle medewerkers die aan het werk zijn vanuit N2 People hebben onze testonderdelen en systeemtrainingen doorstaan.

Deze worden verzorgd door een ervaren automotive professional. Deze professional test en begeleidt onze monteurs de eerste weken, niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Voor wie niet direct slaagt voor de testonderdelen, bieden wij extra trainingen op een stageplek. Bij N2 People vinden wij het namelijk belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt.

Translators slechten de taalbarrière

Onze vakkrachten komen over het algemeen vanuit Spanje, Roemenië en Polen. Voor aanvragen in het verleden, waren voornamelijk de Engelse of Nederlandse taal een pre. Hierdoor kon het gebeuren dat een ervaren vakkracht door een taalbarrière niet geplaatst kon worden. Sinds dit jaar werken wij met ‘translators’. Deze apparaten – in het formaat van een mobiele telefoon – zijn uitgebreid getest en laten onze werknemers en opdrachtgevers met elkaar communiceren zonder enige moeite. Daardoor kunnen wij voortaan ook vakkrachten aanreiken die (nog) niet voldoen aan de taalcriteria. Hiermee helpen wij niet alleen hen, maar krijgt ook de opdrachtgever een ruimere keuze!

Virtual reality ondersteunt recruiters

N2 People Automotive zet virtual reality in om onze recruiters in het buitenland te ondersteunen. Onze huisvesting, ons kantoor, de trainingen en een aantal garages zijn op beeld gezet om de beleving van hier over te brengen op onze recruiters in het buitenland. Zo krijgt een monteur in het buitenland zo vroeg mogelijk een realistisch beeld van de gang van zaken hier.

De sector weet ons te vinden

De afgelopen jaren werd het uitzenden van vakkrachten binnen de automotive een volwaardig bedrijfsonderdeel. De sector weet ons te vinden, en dat blijkt uit het groeiende aantal aanvragen. De werknemers van N2 People Automotive werken onder meer als schademonteur (demonteur, voorbewerker, plaatwerker en autospuiter), bandenmonteur en –wisselaar, automonteur of vrachtwagenmonteur.

Voor meer informatie, kijk op www.n2people-automotive.nl

N2 People: perfecte match dankzij passie en bereik | Automotive Online

N2 People: perfecte match dankzij passie en bereik

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Foto: N2 People

Wij kunnen met recht zeggen dat onze monteurs vakkrachten zijn. Alle medewerkers die aan het werk zijn vanuit N2 People hebben onze testonderdelen en systeemtrainingen doorstaan.

Deze worden verzorgd door een ervaren automotive professional. Deze professional test en begeleidt onze monteurs de eerste weken, niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Voor wie niet direct slaagt voor de testonderdelen, bieden wij extra trainingen op een stageplek. Bij N2 People vinden wij het namelijk belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt.

Translators slechten de taalbarrière

Onze vakkrachten komen over het algemeen vanuit Spanje, Roemenië en Polen. Voor aanvragen in het verleden, waren voornamelijk de Engelse of Nederlandse taal een pre. Hierdoor kon het gebeuren dat een ervaren vakkracht door een taalbarrière niet geplaatst kon worden. Sinds dit jaar werken wij met ‘translators’. Deze apparaten – in het formaat van een mobiele telefoon – zijn uitgebreid getest en laten onze werknemers en opdrachtgevers met elkaar communiceren zonder enige moeite. Daardoor kunnen wij voortaan ook vakkrachten aanreiken die (nog) niet voldoen aan de taalcriteria. Hiermee helpen wij niet alleen hen, maar krijgt ook de opdrachtgever een ruimere keuze!

Virtual reality ondersteunt recruiters

N2 People Automotive zet virtual reality in om onze recruiters in het buitenland te ondersteunen. Onze huisvesting, ons kantoor, de trainingen en een aantal garages zijn op beeld gezet om de beleving van hier over te brengen op onze recruiters in het buitenland. Zo krijgt een monteur in het buitenland zo vroeg mogelijk een realistisch beeld van de gang van zaken hier.

De sector weet ons te vinden

De afgelopen jaren werd het uitzenden van vakkrachten binnen de automotive een volwaardig bedrijfsonderdeel. De sector weet ons te vinden, en dat blijkt uit het groeiende aantal aanvragen. De werknemers van N2 People Automotive werken onder meer als schademonteur (demonteur, voorbewerker, plaatwerker en autospuiter), bandenmonteur en –wisselaar, automonteur of vrachtwagenmonteur.

Voor meer informatie, kijk op www.n2people-automotive.nl