Shuttel feliciteert FrieslandCampina

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Vanuit de vier kernelementen ‘duurzaamheid’, ‘veiligheid/road safety’, ‘eigen verantwoordelijkheid’ en ‘kostenbeheersing’ heeft Juurlink samen met zijn team een indrukwekkende mobiliteitsregeling geïmplementeerd. Begin dit jaar startte FrieslandCampina met de Shuttel kaart. Shuttel is een flexibele alles-in-een-kaart waarmee werknemers allerlei vormen van mobiliteit kunnen combineren.

Het nieuwe mobiliteitsbeleid biedt medewerkers een persoonlijk budget waarmee hij/zij zelf met Shuttel zijn of haar mobiliteit kan invullen. Hij of zij kan daarbij kiezen uit allerlei verschillende vormen van vervoer en aanverwante diensten zoals onder meer openbaar vervoer, tanken, Greenwheels en parkeren. Doet een medewerker dat slim, dan kan hij aan het einde van jaar een incentive verdienen. Door de leaseauto’s via Shuttel te voorzien van telematica biedt FrieslandCampina gelijk een sluitende rittenregistratie. Tevens maakt FrieslandCampina gebruik van de mobiliteitsconsultants van Shuttel, die werknemers voorzien van advies over de invulling van hun mobiliteitsbudget.

Shuttel feliciteert FrieslandCampina | Automotive Online

Shuttel feliciteert FrieslandCampina

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Vanuit de vier kernelementen ‘duurzaamheid’, ‘veiligheid/road safety’, ‘eigen verantwoordelijkheid’ en ‘kostenbeheersing’ heeft Juurlink samen met zijn team een indrukwekkende mobiliteitsregeling geïmplementeerd. Begin dit jaar startte FrieslandCampina met de Shuttel kaart. Shuttel is een flexibele alles-in-een-kaart waarmee werknemers allerlei vormen van mobiliteit kunnen combineren.

Het nieuwe mobiliteitsbeleid biedt medewerkers een persoonlijk budget waarmee hij/zij zelf met Shuttel zijn of haar mobiliteit kan invullen. Hij of zij kan daarbij kiezen uit allerlei verschillende vormen van vervoer en aanverwante diensten zoals onder meer openbaar vervoer, tanken, Greenwheels en parkeren. Doet een medewerker dat slim, dan kan hij aan het einde van jaar een incentive verdienen. Door de leaseauto’s via Shuttel te voorzien van telematica biedt FrieslandCampina gelijk een sluitende rittenregistratie. Tevens maakt FrieslandCampina gebruik van de mobiliteitsconsultants van Shuttel, die werknemers voorzien van advies over de invulling van hun mobiliteitsbudget.