Komen jouw mensen door de keuring?

Romy Wielinga Romy Wielinga

Werken jouw mensen veilig en gezond? Check het nu met de gratis e-learning! Binnen 30 minuten worden medewerkers, maar ook werkgevers, geïnformeerd over alle belangrijke risico’s van het vak. Met handige  filmpjes en praktische vragen raken medewerkers spelenderwijs thuis in het onderwerp. En het kan gewoon achter de computer, thuis of op het werk. En aan het einde van de e-learning is er een test, zodat je zeker weet dat medewerkers op de hoogte zijn van alle risico’s en oplossingen. Meld je aan op www.arbomobiel.nl/startpakket/

Komen jouw mensen door de keuring? | Automotive Online

Komen jouw mensen door de keuring?

Romy Wielinga Romy Wielinga

Werken jouw mensen veilig en gezond? Check het nu met de gratis e-learning! Binnen 30 minuten worden medewerkers, maar ook werkgevers, geïnformeerd over alle belangrijke risico’s van het vak. Met handige  filmpjes en praktische vragen raken medewerkers spelenderwijs thuis in het onderwerp. En het kan gewoon achter de computer, thuis of op het werk. En aan het einde van de e-learning is er een test, zodat je zeker weet dat medewerkers op de hoogte zijn van alle risico’s en oplossingen. Meld je aan op www.arbomobiel.nl/startpakket/