Op niveau | Klaar voor de nieuwe werkplaats

Romy Wielinga Romy Wielinga

En welke apparatuur heb je nodig? Helaas kunnen we de toekomst niet voorspellen, maar dat de wereld er in 2040 anders uitziet, staat vast. En meegaan met de ontwikkelingen is cruciaal voor het voortbestaan van je autobedrijf.

Moderne auto’s zitten vol software en connected car-toepassingen. Dit is niet alleen handig voor de bestuurder, maar levert ook veel voertuiginformatie en gebruikersdata op. Koppel deze gegevens aan de onderhoudshistorie van het voertuig en het wordt mogelijk om voorspellingen te doen over de onderhoudsbehoefte. Hier kan je als bedrijf pro-actief in je klantbenadering én planning in sturen. In de toekomst beschikken auto’s over (vergaande) zelf diagnosesystemen. De monteur is alleen nog nodig als het systeem faalt. Een technische helpdesk ondersteunt de monteur op afstand en kan de diagnose-apparatuur zelfs overnemen.

In het jaar 2040 beschikken garagebedrijven bovendien over universeel diagnose-apparatuur. Je sluit hiervoor een abonnement af waarmee je toegang krijgt tot de benodigde technische fabrieksdata. Deze veranderingen vragen om monteurs met speci­fieke kennis en ervaring. Om bij te blijven is het volgen van de ontwikkelingen in de automotive branche erg belangrijk.

Laat je op de Automotive Expo alvast meenemen op een reis naar de toekomst en laat je informeren, bewonder de nieuwste equipment en get Ready for the Future!

16 | 17 | 18 sept 2019, Klokgebouw Eindhoven
11 | 12 | 13 nov 2019, Onderzeebootloods Rotterdam

Op niveau wordt mogelijk gemaakt door Automotive Academy

Op niveau | Klaar voor de nieuwe werkplaats | Automotive Online

Op niveau | Klaar voor de nieuwe werkplaats

Romy Wielinga Romy Wielinga

En welke apparatuur heb je nodig? Helaas kunnen we de toekomst niet voorspellen, maar dat de wereld er in 2040 anders uitziet, staat vast. En meegaan met de ontwikkelingen is cruciaal voor het voortbestaan van je autobedrijf.

Moderne auto’s zitten vol software en connected car-toepassingen. Dit is niet alleen handig voor de bestuurder, maar levert ook veel voertuiginformatie en gebruikersdata op. Koppel deze gegevens aan de onderhoudshistorie van het voertuig en het wordt mogelijk om voorspellingen te doen over de onderhoudsbehoefte. Hier kan je als bedrijf pro-actief in je klantbenadering én planning in sturen. In de toekomst beschikken auto’s over (vergaande) zelf diagnosesystemen. De monteur is alleen nog nodig als het systeem faalt. Een technische helpdesk ondersteunt de monteur op afstand en kan de diagnose-apparatuur zelfs overnemen.

In het jaar 2040 beschikken garagebedrijven bovendien over universeel diagnose-apparatuur. Je sluit hiervoor een abonnement af waarmee je toegang krijgt tot de benodigde technische fabrieksdata. Deze veranderingen vragen om monteurs met speci­fieke kennis en ervaring. Om bij te blijven is het volgen van de ontwikkelingen in de automotive branche erg belangrijk.

Laat je op de Automotive Expo alvast meenemen op een reis naar de toekomst en laat je informeren, bewonder de nieuwste equipment en get Ready for the Future!

16 | 17 | 18 sept 2019, Klokgebouw Eindhoven
11 | 12 | 13 nov 2019, Onderzeebootloods Rotterdam

Op niveau wordt mogelijk gemaakt door Automotive Academy