Van account naar bedrijf

Steven Don Steven Don

Samen met zijn vrouw Hanneke neemt hij Automobielbedrijf Arie Schouten in Speuld (gemeente Ermelo) over. Arie Schouten zelf gaat met pensioen. Verbeek (39) werkt ruim twintig  jaar in de autobranche waarvan de laatste tien jaar als accountmanager bij Broekhuis. “Ondernemen zit in mijn bloed en ik dacht vaak dat ik het zelf, en beter, kon. Toen de kans zich voordeed om dit bedrijf over te nemen, heb ik die aangepakt.” De twee monteurs die al bij het bedrijf werkten, blijven er ook na de overname werken. 

Van account naar bedrijf | Automotive Online

Van account naar bedrijf

Martijn Roede Martijn Roede

Samen met zijn vrouw Hanneke neemt hij Automobielbedrijf Arie Schouten in Speuld (gemeente Ermelo) over. Arie Schouten zelf gaat met pensioen. Verbeek (39) werkt ruim twintig  jaar in de autobranche waarvan de laatste tien jaar als accountmanager bij Broekhuis. “Ondernemen zit in mijn bloed en ik dacht vaak dat ik het zelf, en beter, kon. Toen de kans zich voordeed om dit bedrijf over te nemen, heb ik die aangepakt.” De twee monteurs die al bij het bedrijf werkten, blijven er ook na de overname werken.