Studie: future proof automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens deze dag wordt ingegaan op zaken als energiebesparing, veiligheid, duurzaam inzetbaar personeel en chemische bestanddelen. Ook het inzetten van duurzaamheid voor marketingdoeleinden wordt besproken. De colleges worden gegeven door professionele en ervaren docenten, zodat de maximale meerwaarde aan de cursisten wordt geleverd. Niet alleen in theoretische kennis, ook ontvangt men diverse praktische tools en naslagwerken die in het bedrijf kunnen worden ingezet. Iedereen in de autobranche kan deelnemen aan de studiedagen. De kosten bedragen 495 euro en medewerkers van een gecertificeerd bedrijf kunnen deelnemen voor 275 euro per cursist. Dit is inclusief catering (koffie/thee/lunch/versnaperingen) en uiteraard naslagwerk, modellen en tools. Aanmelden kan via: www.duurzaamrepareren.nl/studiedagen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Studie: future proof automotive | Automotive Online

Studie: future proof automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens deze dag wordt ingegaan op zaken als energiebesparing, veiligheid, duurzaam inzetbaar personeel en chemische bestanddelen. Ook het inzetten van duurzaamheid voor marketingdoeleinden wordt besproken. De colleges worden gegeven door professionele en ervaren docenten, zodat de maximale meerwaarde aan de cursisten wordt geleverd. Niet alleen in theoretische kennis, ook ontvangt men diverse praktische tools en naslagwerken die in het bedrijf kunnen worden ingezet. Iedereen in de autobranche kan deelnemen aan de studiedagen. De kosten bedragen 495 euro en medewerkers van een gecertificeerd bedrijf kunnen deelnemen voor 275 euro per cursist. Dit is inclusief catering (koffie/thee/lunch/versnaperingen) en uiteraard naslagwerk, modellen en tools. Aanmelden kan via: www.duurzaamrepareren.nl/studiedagen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.