Overgang part-one naar partslink24 prima verlopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tot 1 september worden alle Part-One-klanten overgezet naar Partslink24. In één klap krijgt de universeel zo toegang tot de onderdelen van twintig automerken extra; nu zijn dat er 11 en met Partslink24 worden dat 31 merken. Dankzij de uniformiteit van de nieuwe catalogus zijn de originele onderdelen makkelijker en 24/7 te vinden: de online gebruiker hoeft maar één database te leren kennen in plaats van per merk een andere. De merkdealer krijgt de mogelijkheid om actieprijzen in het systeem te laden, zodat de universele klant precies weet waar hij qua marge aan toe is. Tot slot beschikt

Partslink24 over een campagnemodule waarmee iedere individuele dealer snel en eenvoudig een eigen productactie kan inzetten voor zijn klanten. Toegang tot de onderdelencatalogus verloopt via de I-frame van Partslink24, die is geïntegreerd in de Part-One Portal. Het komende halfjaar geldt als een gratis overgangsperiode, waarin ook de ‘normale’ Part-One-login blijft werken. In maart hebben de merkdealers op vier verschillende locaties in het land al voorinformatie gekregen.

De technische informatie van alle deelnemende merken blijft toegankelijk middels de Part-One Portal (www.partone.nl).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Overgang part-one naar partslink24 prima verlopen | Automotive Online

Overgang part-one naar partslink24 prima verlopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tot 1 september worden alle Part-One-klanten overgezet naar Partslink24. In één klap krijgt de universeel zo toegang tot de onderdelen van twintig automerken extra; nu zijn dat er 11 en met Partslink24 worden dat 31 merken. Dankzij de uniformiteit van de nieuwe catalogus zijn de originele onderdelen makkelijker en 24/7 te vinden: de online gebruiker hoeft maar één database te leren kennen in plaats van per merk een andere. De merkdealer krijgt de mogelijkheid om actieprijzen in het systeem te laden, zodat de universele klant precies weet waar hij qua marge aan toe is. Tot slot beschikt

Partslink24 over een campagnemodule waarmee iedere individuele dealer snel en eenvoudig een eigen productactie kan inzetten voor zijn klanten. Toegang tot de onderdelencatalogus verloopt via de I-frame van Partslink24, die is geïntegreerd in de Part-One Portal. Het komende halfjaar geldt als een gratis overgangsperiode, waarin ook de ‘normale’ Part-One-login blijft werken. In maart hebben de merkdealers op vier verschillende locaties in het land al voorinformatie gekregen.

De technische informatie van alle deelnemende merken blijft toegankelijk middels de Part-One Portal (www.partone.nl).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.