Presentaties onderzoeken naar sales, aftersales en ondernemerschap

Opladen voor 2020

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het jubileumevenement van vakblad Automotive, dat op 19 mei plaatsvindt in de Philharmonie in Haarlem, geven diverse topsprekers uit binnen- en buitenland hun visie op hoe de automotive retail en de mobiliteitssector er in de nabije toekomst uit zullen zien. Tijdens diverse parallelsessies wordt er vervolgens dieper ingegaan op diverse ontwikkelingen in de branche: van de trends in aftersales tot en met de invloed van de autonome auto op het businessmodel.

Wie komen er nog meer?

Op het Nationaal Automotive Congres 2020, dat op 19 mei in de Philharmonie in Haarlem plaatsvindt, staan verder Pon-topman Janus Smalbraak, Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group), Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), voormalig topvoetballer Frank Rijkaard, Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation). De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio).


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opladen voor 2020 | Automotive Online
Presentaties onderzoeken naar sales, aftersales en ondernemerschap

Opladen voor 2020

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het jubileumevenement van vakblad Automotive, dat op 19 mei plaatsvindt in de Philharmonie in Haarlem, geven diverse topsprekers uit binnen- en buitenland hun visie op hoe de automotive retail en de mobiliteitssector er in de nabije toekomst uit zullen zien. Tijdens diverse parallelsessies wordt er vervolgens dieper ingegaan op diverse ontwikkelingen in de branche: van de trends in aftersales tot en met de invloed van de autonome auto op het businessmodel.

Wie komen er nog meer?

Op het Nationaal Automotive Congres 2020, dat op 19 mei in de Philharmonie in Haarlem plaatsvindt, staan verder Pon-topman Janus Smalbraak, Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group), Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), voormalig topvoetballer Frank Rijkaard, Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation). De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio).


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.