Inschrijving bebelaar-award geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Dave Bebelaar award, vernoemd naar de voormalige voorzitter van de recyclingstichting ARN, is uitgegroeid tot een prestigieuze award voor duurzaamheid. Dat blijkt wel uit de toenemende animo uit de branche. Sinds vorig jaar zijn er twee categorieën: gecertificeerde bedrijven en toeleveranciers/producenten. In 2015 bestond de finalistenlijst in de categorie Bedrijven uit iClean Brunssum (winnaar), Kwik-Fit Nederland, ABS Graaff en Color Glo-Zevenaar. In de categorie Producenten/leveranciers ging de strijd tussen Perfect Green (winnaar), Makra-Benelux, BASF, Tunap en Henkel-Benelux. De inschrijving voor 2016 is inmiddels geopend. Ook dit jaar zijn er weer twee prijzen te winnen. Het publiek kiest tijdens de Summer BBQ op 23 juni ook winnaars. Op die dag worden ook de awards uitgereikt. Heeft u een toonaangevend initiatief, project, product of vindt u gewoon dat u of uw bedrijf de award verdient? Schrijf u dan snel in voor de Dave Bebelaar Award 2016: www.duurzaamrepareren.nl/dave-bebelaar-duurzaamheid-award.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Inschrijving bebelaar-award geopend | Automotive Online

Inschrijving bebelaar-award geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Dave Bebelaar award, vernoemd naar de voormalige voorzitter van de recyclingstichting ARN, is uitgegroeid tot een prestigieuze award voor duurzaamheid. Dat blijkt wel uit de toenemende animo uit de branche. Sinds vorig jaar zijn er twee categorieën: gecertificeerde bedrijven en toeleveranciers/producenten. In 2015 bestond de finalistenlijst in de categorie Bedrijven uit iClean Brunssum (winnaar), Kwik-Fit Nederland, ABS Graaff en Color Glo-Zevenaar. In de categorie Producenten/leveranciers ging de strijd tussen Perfect Green (winnaar), Makra-Benelux, BASF, Tunap en Henkel-Benelux. De inschrijving voor 2016 is inmiddels geopend. Ook dit jaar zijn er weer twee prijzen te winnen. Het publiek kiest tijdens de Summer BBQ op 23 juni ook winnaars. Op die dag worden ook de awards uitgereikt. Heeft u een toonaangevend initiatief, project, product of vindt u gewoon dat u of uw bedrijf de award verdient? Schrijf u dan snel in voor de Dave Bebelaar Award 2016: www.duurzaamrepareren.nl/dave-bebelaar-duurzaamheid-award.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.