Groei dankzij particulier

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind 2014 telde de leasevloot nog 720 duizend voertuigen. Het aantal privélease-auto's verdubbelde bijna, en groeide met 19 duizend stuks naar 36 duizend stuks. Het wagenpark van VNA-leden groeide met 6,7 procent naar 701.100 leaseauto's. Daarmee steeg het marktaandeel van de bij de VNA aangesloten leasemaatschappijen naar 93 procent van de totale markt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Groei dankzij particulier | Automotive Online

Groei dankzij particulier

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind 2014 telde de leasevloot nog 720 duizend voertuigen. Het aantal privélease-auto's verdubbelde bijna, en groeide met 19 duizend stuks naar 36 duizend stuks. Het wagenpark van VNA-leden groeide met 6,7 procent naar 701.100 leaseauto's. Daarmee steeg het marktaandeel van de bij de VNA aangesloten leasemaatschappijen naar 93 procent van de totale markt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.