De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovag heeft MARC VAN EIJL (54) aangesteld als branchemanager van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Arno Cloosterman op, die in augustus vorig jaar onverwacht overleed. Van Eijl heeft managementfuncties bekleed bij verschillende importeurs en was sinds 2014 zelfstandig adviseur.

MATTIJS VAN DER HAAGEN vertrekt bij Auto Trader. De commercieel directeur bij de occasionportal, die in februari door Autoscout24 werd gekocht van Sanoma, staat op non-actief. Over een vertrekregeling wordt gesproken.

RUUD VAN MUNSTER (coo) en Arie Bast (cfo), de voormalige directie van Markeur, zijn vertrokken bij Spuigroep. Spuigroep nam vorig jaar Markeur over. Van Munster en Bast zouden aanblijven tot de integratie was afgerond.

EDWIN LELIEVELD is de nieuwe directeur van Mazda-dealer Autostad Leiden. Lelieveld, afkomstig van dealerholding Riva, moet op termijn mede-eigenaar van de vestiging worden.

MARTIJN TEN BRINK (43) is benoemd tot vice-president klantenservice bij Mazda Europe. Hij combineert deze baan met zijn huidige functie als vice-president sales en krijgt daarmee de nieuwe titel vice-president sales & customer service. Hij neemt de taken over van Jorgen Olesen, die met pensioen gaat.

Voormalig Stern-cfo JORIS TEN BRINK is het initiatief Rijcklof van Goens Commissarissen gestart, een platform voor financieel georiënteerde commissarissen (RvC) en adviseurs (RvA). Ten Brink (53) vertrok in juli vorig jaar bij dealerholding Stern.

FRANK RUYGROK wordt eindverantwoordelijk voor Carsom, de online onderhoudsintermediair van Autotrack. Ruygrok is nu nog salesmanager bij Autotrack. Carsom gaat samenwerken met Bosch-dochter Mobility Media aan een nieuwe calculatiedienst voor onderhoud.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovag heeft MARC VAN EIJL (54) aangesteld als branchemanager van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Arno Cloosterman op, die in augustus vorig jaar onverwacht overleed. Van Eijl heeft managementfuncties bekleed bij verschillende importeurs en was sinds 2014 zelfstandig adviseur.

MATTIJS VAN DER HAAGEN vertrekt bij Auto Trader. De commercieel directeur bij de occasionportal, die in februari door Autoscout24 werd gekocht van Sanoma, staat op non-actief. Over een vertrekregeling wordt gesproken.

RUUD VAN MUNSTER (coo) en Arie Bast (cfo), de voormalige directie van Markeur, zijn vertrokken bij Spuigroep. Spuigroep nam vorig jaar Markeur over. Van Munster en Bast zouden aanblijven tot de integratie was afgerond.

EDWIN LELIEVELD is de nieuwe directeur van Mazda-dealer Autostad Leiden. Lelieveld, afkomstig van dealerholding Riva, moet op termijn mede-eigenaar van de vestiging worden.

MARTIJN TEN BRINK (43) is benoemd tot vice-president klantenservice bij Mazda Europe. Hij combineert deze baan met zijn huidige functie als vice-president sales en krijgt daarmee de nieuwe titel vice-president sales & customer service. Hij neemt de taken over van Jorgen Olesen, die met pensioen gaat.

Voormalig Stern-cfo JORIS TEN BRINK is het initiatief Rijcklof van Goens Commissarissen gestart, een platform voor financieel georiënteerde commissarissen (RvC) en adviseurs (RvA). Ten Brink (53) vertrok in juli vorig jaar bij dealerholding Stern.

FRANK RUYGROK wordt eindverantwoordelijk voor Carsom, de online onderhoudsintermediair van Autotrack. Ruygrok is nu nog salesmanager bij Autotrack. Carsom gaat samenwerken met Bosch-dochter Mobility Media aan een nieuwe calculatiedienst voor onderhoud.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.