Transferseizoen dealers geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autobedrijf Marant is overgenomen door dealerholding Kooijman Autogroep. De overname gaat in op 1 maart. Kooijman Autogroep neemt alle dertien medewerkers over, eigenaar Gert Jan Snel blijft in dienst tot de integratie is afgerond. Ook het pand van Marant (de eerste ‘Redcube’ in Nederland) gaat over in handen van Kooijman Autogroep. Deze heeft nu vijf Kia-dealervestigingen (regio Utrecht, Vianen, Tiel en ‘t Gooi). In Rotterdam wisselde het Kia-dealerschap van Indumij van eigenaar. Autobedrijf De Beer zet de activiteiten van Kia voort in hetzelfde pand, dat al van het autobedrijf was. Verder nam dealerholding Peter Ursem Mitsubishi-dealer Mebo in Schagen over. Alle medewerkers gaan mee naar Peter Ursem. Begin vorig jaar voegde Peter Ursem ook al Nissan toe in Purmerend. In het zuiden neemt Content Autogroep in Eindhoven het Fiat-dealerschap van Driessen Autogroep over. Driessen Autogroep voerde Fiat in Eindhoven, Valkenswaard, De Kempen en Helmond. De overname van vijf Peugeot-dealerbedrijven van Davo door Louwman is inmiddels goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Transferseizoen dealers geopend | Automotive Online

Transferseizoen dealers geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autobedrijf Marant is overgenomen door dealerholding Kooijman Autogroep. De overname gaat in op 1 maart. Kooijman Autogroep neemt alle dertien medewerkers over, eigenaar Gert Jan Snel blijft in dienst tot de integratie is afgerond. Ook het pand van Marant (de eerste ‘Redcube’ in Nederland) gaat over in handen van Kooijman Autogroep. Deze heeft nu vijf Kia-dealervestigingen (regio Utrecht, Vianen, Tiel en ‘t Gooi). In Rotterdam wisselde het Kia-dealerschap van Indumij van eigenaar. Autobedrijf De Beer zet de activiteiten van Kia voort in hetzelfde pand, dat al van het autobedrijf was. Verder nam dealerholding Peter Ursem Mitsubishi-dealer Mebo in Schagen over. Alle medewerkers gaan mee naar Peter Ursem. Begin vorig jaar voegde Peter Ursem ook al Nissan toe in Purmerend. In het zuiden neemt Content Autogroep in Eindhoven het Fiat-dealerschap van Driessen Autogroep over. Driessen Autogroep voerde Fiat in Eindhoven, Valkenswaard, De Kempen en Helmond. De overname van vijf Peugeot-dealerbedrijven van Davo door Louwman is inmiddels goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.