Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor alle aftersalesactiviteiten, bestaande uit de werkplaats, het magazijn en de werkplaatsreceptie. Door een heldere visie en communicatie motiveer je het team. Daarnaast ben je gewend om op KPI's te sturen en waar nodig actie te ondernemen.

Bedrijfsprofiel

Een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit, vertegenwoordigt diverse merken voor zowel nieuwe als gebruikte personenen bedrijfswagens.

Contact

Dorien van Beek 020-5861106 automotive@consolid.nl

TEAMLEIDER BUITENDIENST BIJ DEALERDIRECT

Werken als teamleider buitendienst bij het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland? Vanwege de groei van ons online platform zijn wij per direct op zoek naar een ervaren commercieel teamleider voor onze buitendienstmedewerkers.

Bedrijfsprofiel

Dealerdirect is gamechanger in de automotive sector en verovert met websites als ikwilvanmijnautoaf. nl en ikwilvanmijnmotorfietsaf. nl in rap tempo de Europese markt. Vanwege de groei van ons online platform zijn wij per direct op zoek naar een ervaren commercieel teamleider voor onze buitendienstmedewerkers.

Contact

Dealerdirect BV Noord Esmarkerrondweg 372 Nederland – Enschede recruitment@ikwilvanmijnautoaf.nl tel. 053 – 7440535

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor alle aftersalesactiviteiten, bestaande uit de werkplaats, het magazijn en de werkplaatsreceptie. Door een heldere visie en communicatie motiveer je het team. Daarnaast ben je gewend om op KPI's te sturen en waar nodig actie te ondernemen.

Bedrijfsprofiel

Een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit, vertegenwoordigt diverse merken voor zowel nieuwe als gebruikte personenen bedrijfswagens.

Contact

Dorien van Beek 020-5861106 automotive@consolid.nl

TEAMLEIDER BUITENDIENST BIJ DEALERDIRECT

Werken als teamleider buitendienst bij het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland? Vanwege de groei van ons online platform zijn wij per direct op zoek naar een ervaren commercieel teamleider voor onze buitendienstmedewerkers.

Bedrijfsprofiel

Dealerdirect is gamechanger in de automotive sector en verovert met websites als ikwilvanmijnautoaf. nl en ikwilvanmijnmotorfietsaf. nl in rap tempo de Europese markt. Vanwege de groei van ons online platform zijn wij per direct op zoek naar een ervaren commercieel teamleider voor onze buitendienstmedewerkers.

Contact

Dealerdirect BV Noord Esmarkerrondweg 372 Nederland – Enschede recruitment@ikwilvanmijnautoaf.nl tel. 053 – 7440535

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.