De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voormalig Daihatsu Holland-directeur ERIC PRENT is aangesteld als operationeel directeur bij Profile Nederland, het moederbedrijf van franchiseketen Profile Car & Tyreservice. Prent volgt Frits Voorhout op.

GERARD TEN BUUREN (56) is de nieuwe voorzitter van de afdeling Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij neemt het stokje over van Theo Fledderus. Ten Buuren was al interim-manager na het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman.

WOUTER VAN DOLEWEERD (45) is benoemd tot manager van de business unit Volkswagen Bedrijfswagens bij dealerholding Van den Udenhout. Hij is afkomstig van Driessen Autogroep, waar hij leiding gaf aan het salesteam van Driessen Autolease.

Bij Valeo is MENNO SCHÖNLANK (51) benoemd tot directeur van Europese aftermarketdivisie. Jeroen Smits (38) volgt hem op als general manager Benelux en Scandinavië. Smits was directeur dealeractiviteiten bij Driessen Autogroep.

WIM VAN DER LEEGTE, presidentdirecteur van VDL Groep, treedt terug uit de hoofddirectie van het bedrijf. Zijn kinderen Pieter, Jennifer en Willem van der Leegte volgen hem op. Wim (68) blijft voorzitter van het directieteam.

ADRIAAN ROGGEVEEN is aangetreden als non-executive boardmember bij trekhaakfabrikant Brink Group (voorheen Thule Towing systems). Hij krijgt geen operationele taken.

REINIER WELSCHEN (38) is benoemd tot manager customer care & aftersales bij importeur Opel Nederland. Welschen was hiervoor manager retail network development. Hij wordt opgevolgd door Andres van der Kuil.

ROGIER ROET (39) is in dienst getreden bij grossiersketen Cartal Rijsbergen. Hij bekleedt daar de functie van marketing & salesmanager. Het gaat om een nieuwe functie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voormalig Daihatsu Holland-directeur ERIC PRENT is aangesteld als operationeel directeur bij Profile Nederland, het moederbedrijf van franchiseketen Profile Car & Tyreservice. Prent volgt Frits Voorhout op.

GERARD TEN BUUREN (56) is de nieuwe voorzitter van de afdeling Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij neemt het stokje over van Theo Fledderus. Ten Buuren was al interim-manager na het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman.

WOUTER VAN DOLEWEERD (45) is benoemd tot manager van de business unit Volkswagen Bedrijfswagens bij dealerholding Van den Udenhout. Hij is afkomstig van Driessen Autogroep, waar hij leiding gaf aan het salesteam van Driessen Autolease.

Bij Valeo is MENNO SCHÖNLANK (51) benoemd tot directeur van Europese aftermarketdivisie. Jeroen Smits (38) volgt hem op als general manager Benelux en Scandinavië. Smits was directeur dealeractiviteiten bij Driessen Autogroep.

WIM VAN DER LEEGTE, presidentdirecteur van VDL Groep, treedt terug uit de hoofddirectie van het bedrijf. Zijn kinderen Pieter, Jennifer en Willem van der Leegte volgen hem op. Wim (68) blijft voorzitter van het directieteam.

ADRIAAN ROGGEVEEN is aangetreden als non-executive boardmember bij trekhaakfabrikant Brink Group (voorheen Thule Towing systems). Hij krijgt geen operationele taken.

REINIER WELSCHEN (38) is benoemd tot manager customer care & aftersales bij importeur Opel Nederland. Welschen was hiervoor manager retail network development. Hij wordt opgevolgd door Andres van der Kuil.

ROGIER ROET (39) is in dienst getreden bij grossiersketen Cartal Rijsbergen. Hij bekleedt daar de functie van marketing & salesmanager. Het gaat om een nieuwe functie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.