Waarschuwing

Redactie Redactie
• Laatste update:

De tijd kreeg vat op je. Je bos haar is weg. Kaal. Je bent nu vadsig. Je drinkt. En rookt nog steeds. Ja, een dikke Mercedes onder je dikke kont. En je babbel is nog steeds briljant. Je bent een karikatuur van een autohandelaar geworden. Mag ik je nog wat vragen? Hoe is het thuis? Oh, gescheiden. Mag ik het jammer vinden? En de kids? Oh, je ziet ze niet meer. Ruzie met je nieuwe meisje. Hoe gaat het met je handel? Je doet het toch voor een grote organisatie? Als centrale figuur? Kijk niet zo sip. Het is toch jouw leven? Of heb je spijt? Had je het anders willen doen? Je bent cynisch. Je gelooft het allemaal wel. Hebt het allemaal al een keer gezegd en gezien. Luister. Ik heb een idee. Horen? Okay. Zou je met mij een rondje autoland willen doen? Automensen spreken? En dat jij ze jezelf laat zien. En vertelt hoe het niet moet. Welnee, helemaal niet lastig. Gewoon je eigen verhaal vertellen. Je kwetsbaar opstellen. Je bent hun waarschuwing. Weet je nog wanneer het fout ging? Sloop erin zeker. Toen je gezin uit elkaar viel? Oh, jullie groeiden uit elkaar. Veel met je werk bezig. Dus je vindt achteraf dat dat niet nodig was geweest. Je vrouw leek me toen al een best mens. En je nieuwe alleen verser, maar niet beter? Terugdraaien gaat niet. Kom, we stappen in jouw auto. Die is beter dan de mijne. Dan weet ik wel wat adressen. Potentiële inkakkers. Hopelijk zijn we nog niet te laat. En doe mij een lol. Ga met de kerst lekker met je benen omhoog. Zet je hersens op idle. Laat alle (we moeten zo nodig…) gezelligheidsconflicten aan je voorbij gaan. We maken dit rondje nog in 2015. Dan op naar 2016. Wordt een gaaf jaar!

Je bent een karikatuur van een autohandelaar geworden.

HANS ADRIANI, DEALER BD.HANS@DSOLUTION.EU

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Waarschuwing | Automotive Online

Waarschuwing

Redactie Redactie
• Laatste update:

De tijd kreeg vat op je. Je bos haar is weg. Kaal. Je bent nu vadsig. Je drinkt. En rookt nog steeds. Ja, een dikke Mercedes onder je dikke kont. En je babbel is nog steeds briljant. Je bent een karikatuur van een autohandelaar geworden. Mag ik je nog wat vragen? Hoe is het thuis? Oh, gescheiden. Mag ik het jammer vinden? En de kids? Oh, je ziet ze niet meer. Ruzie met je nieuwe meisje. Hoe gaat het met je handel? Je doet het toch voor een grote organisatie? Als centrale figuur? Kijk niet zo sip. Het is toch jouw leven? Of heb je spijt? Had je het anders willen doen? Je bent cynisch. Je gelooft het allemaal wel. Hebt het allemaal al een keer gezegd en gezien. Luister. Ik heb een idee. Horen? Okay. Zou je met mij een rondje autoland willen doen? Automensen spreken? En dat jij ze jezelf laat zien. En vertelt hoe het niet moet. Welnee, helemaal niet lastig. Gewoon je eigen verhaal vertellen. Je kwetsbaar opstellen. Je bent hun waarschuwing. Weet je nog wanneer het fout ging? Sloop erin zeker. Toen je gezin uit elkaar viel? Oh, jullie groeiden uit elkaar. Veel met je werk bezig. Dus je vindt achteraf dat dat niet nodig was geweest. Je vrouw leek me toen al een best mens. En je nieuwe alleen verser, maar niet beter? Terugdraaien gaat niet. Kom, we stappen in jouw auto. Die is beter dan de mijne. Dan weet ik wel wat adressen. Potentiële inkakkers. Hopelijk zijn we nog niet te laat. En doe mij een lol. Ga met de kerst lekker met je benen omhoog. Zet je hersens op idle. Laat alle (we moeten zo nodig…) gezelligheidsconflicten aan je voorbij gaan. We maken dit rondje nog in 2015. Dan op naar 2016. Wordt een gaaf jaar!

Je bent een karikatuur van een autohandelaar geworden.

HANS ADRIANI, DEALER BD.HANS@DSOLUTION.EU

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.