Automotive feliciteert

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verkiezing

De Innovam-RDC Automotive Company of the Year verkiezing is de opvolger van de bekende Automotive Manager van het Jaar verkiezing, waarvan de laatste editie werd gewonnen door Eric Berkhof van de Van Mossel Groep. Hij is nu een van de juryleden, naast Robert Keus (digitaal innovatiebureau Brthrs), Norbert van den Eijnden (Alphabet International) en voorzitter Frits van Bruggen (ANWB). Deze jury buigt zich naast de Company of the Year ook over het grootste automotive management talent. De genomineerden zijn doorgedrongen tot de finale na respectievelijk een bedrijfsonderzoek (Company of the Year) en een assesment (Talent) door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy. Deze maand volgt een juryberaad, waarna de winnaars op 29 januari tijdens het Automotive Gala 2016 bekend worden maakt.

Het Automotive Gala 2016 wordt mogelijk gemaakt door:

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Automotive feliciteert | Automotive Online

Automotive feliciteert

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verkiezing

De Innovam-RDC Automotive Company of the Year verkiezing is de opvolger van de bekende Automotive Manager van het Jaar verkiezing, waarvan de laatste editie werd gewonnen door Eric Berkhof van de Van Mossel Groep. Hij is nu een van de juryleden, naast Robert Keus (digitaal innovatiebureau Brthrs), Norbert van den Eijnden (Alphabet International) en voorzitter Frits van Bruggen (ANWB). Deze jury buigt zich naast de Company of the Year ook over het grootste automotive management talent. De genomineerden zijn doorgedrongen tot de finale na respectievelijk een bedrijfsonderzoek (Company of the Year) en een assesment (Talent) door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy. Deze maand volgt een juryberaad, waarna de winnaars op 29 januari tijdens het Automotive Gala 2016 bekend worden maakt.

Het Automotive Gala 2016 wordt mogelijk gemaakt door:

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.