Bruisende bedrijfsautorai 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

VNO-NCW-voorman Hans de Boer wees bij de opening tijdens het Breakfast & Business Event op de fraaie timing: “De economie groeit, en wij groeien mee. De transportsector heeft een omzet van 120 miljard euro en zal voor 10 miljard aan nieuwe investeringen doen. Wat overeenkomt met maar liefst 10 procent van alle nationale investeringen.” De Boer roemde met name de Nederlandse industrie die zich richt op de sector. “Denk daarbij niet alleen aan de bekende voorbeelden, zoals DAF of Scania, maar ook aan de vele toeleveranciers. In Nederland verdienen 20 duizend mensen hun boterham in deze sector.”

Springlevend

RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck kijkt enthousiast terug. “Ik ben heel tevreden met dit bezoekersaantal en de positieve reacties van zowel het publiek als exposanten. Een goed signaal voor de bedrijfswagensector in zijn breedste vorm en een blijk dat de BedrijfsautoRAI springlevend is!” Voor RAI Vereniging was de beurs ook een zeer geslaagd relatieevenement, waarvoor het InnovationLab fungeerde als ‘epicentrum’. Daar verzorgde zij onder meer masterclasses ‘PieK’ en ‘Aandrijftechnologieën’ en werd een keur aan relaties, beleidsmakers en andere stakeholders ontvangen en rondgeleid over de beurs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bruisende bedrijfsautorai 2015 | Automotive Online

Bruisende bedrijfsautorai 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

VNO-NCW-voorman Hans de Boer wees bij de opening tijdens het Breakfast & Business Event op de fraaie timing: “De economie groeit, en wij groeien mee. De transportsector heeft een omzet van 120 miljard euro en zal voor 10 miljard aan nieuwe investeringen doen. Wat overeenkomt met maar liefst 10 procent van alle nationale investeringen.” De Boer roemde met name de Nederlandse industrie die zich richt op de sector. “Denk daarbij niet alleen aan de bekende voorbeelden, zoals DAF of Scania, maar ook aan de vele toeleveranciers. In Nederland verdienen 20 duizend mensen hun boterham in deze sector.”

Springlevend

RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck kijkt enthousiast terug. “Ik ben heel tevreden met dit bezoekersaantal en de positieve reacties van zowel het publiek als exposanten. Een goed signaal voor de bedrijfswagensector in zijn breedste vorm en een blijk dat de BedrijfsautoRAI springlevend is!” Voor RAI Vereniging was de beurs ook een zeer geslaagd relatieevenement, waarvoor het InnovationLab fungeerde als ‘epicentrum’. Daar verzorgde zij onder meer masterclasses ‘PieK’ en ‘Aandrijftechnologieën’ en werd een keur aan relaties, beleidsmakers en andere stakeholders ontvangen en rondgeleid over de beurs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.