Tomtom bon ton bij pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon is inmiddels een landelijke pilot gestart waarbij auto-eigenaren feedback en advies krijgen op hun telefoon. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om dashboardindicatoren, informatie over de prestaties van de bestuurder, aantal afgelegde kilometers, het accuniveau, de locatie van de auto en de autovergrendelingsstatus. De dealer krijgt inzicht in de status van de motor en onderhoudsinformatie, mits de eigenaar hier toestemming toe geeft. Tomtom wil een grote rol gaan spelen binnen de telematica-ontwikkelingen. Het bedrijf deed al veel ervaring op met data-inzicht voor de fleetbranche.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tomtom bon ton bij pon | Automotive Online

Tomtom bon ton bij pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon is inmiddels een landelijke pilot gestart waarbij auto-eigenaren feedback en advies krijgen op hun telefoon. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om dashboardindicatoren, informatie over de prestaties van de bestuurder, aantal afgelegde kilometers, het accuniveau, de locatie van de auto en de autovergrendelingsstatus. De dealer krijgt inzicht in de status van de motor en onderhoudsinformatie, mits de eigenaar hier toestemming toe geeft. Tomtom wil een grote rol gaan spelen binnen de telematica-ontwikkelingen. Het bedrijf deed al veel ervaring op met data-inzicht voor de fleetbranche.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.