Export, zo hoort het

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook de Duitse overheid en keuringsinstantie Dekra zullen aanwezig zijn om hun visie op export te delen. In een occasionmarkt die steeds internationaler wordt, is het van belang om op de hoogte te zijn van alle relevante regelgeving. Die regelgeving zorgt nu echter vaak voor verwarring. Op het event komen de autoriteiten tekst en uitleg geven, is er ruimte voor debat en wordt er afgesloten met een borrel en walking dinner. Het Nationale Exportcongres is een initiatief van het Export Platform, met Automotive-uitgever Mobility Media als organisatiepartner. Het evenement vindt plaats op 13 oktober op het VDC-terrein in Weeze (Duitsland). Hier was jarenlang Grensland, pionier van de bpm-export, gevestigd. Oscar Hollink, de voormalig directeur van Grensland en momenteel operationeel directeur bij de AVN Group, is dagvoorzitter van het evenement. Kijk voor meer info op www.nationaalexportcongres.nl.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Export, zo hoort het | Automotive Online

Export, zo hoort het

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook de Duitse overheid en keuringsinstantie Dekra zullen aanwezig zijn om hun visie op export te delen. In een occasionmarkt die steeds internationaler wordt, is het van belang om op de hoogte te zijn van alle relevante regelgeving. Die regelgeving zorgt nu echter vaak voor verwarring. Op het event komen de autoriteiten tekst en uitleg geven, is er ruimte voor debat en wordt er afgesloten met een borrel en walking dinner. Het Nationale Exportcongres is een initiatief van het Export Platform, met Automotive-uitgever Mobility Media als organisatiepartner. Het evenement vindt plaats op 13 oktober op het VDC-terrein in Weeze (Duitsland). Hier was jarenlang Grensland, pionier van de bpm-export, gevestigd. Oscar Hollink, de voormalig directeur van Grensland en momenteel operationeel directeur bij de AVN Group, is dagvoorzitter van het evenement. Kijk voor meer info op www.nationaalexportcongres.nl.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.