De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

MARIEN KREUGER (47) keert op 1 oktober terug als operationeel directeur van Arval Nederland. Hij volgt Matthijs Wouters op, die in augustus wisselde van directiefunctie.

FERRY RASENBERG (45) is sinds deze maand de internationale purchase- & remarketingmanager van de Belgische dealerholding Beerens Group. Rasenberg werkte tot een jaar geleden als commercieel directeur bijAutoveiling Nederland, onderdeel van de AVN Group.

ARMAND VAN VEEN vertrekt op 1 oktober als algemeen directeur van Athlon Car Lease Nederland. Er is een “verschil van inzicht over de invulling van de dagelijkse operatie” tussen Van Veen en moedermaatschappij De Lage Landen. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Nederland, neemt de taken van Van Veen waar tot er een opvolger is gevonden.

IN MEMORIAM

ARNO CLOOSTERMAN (52), manager bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, is in augustus onverwacht overleden. Hij was met zijn familie op vakantie in de Verenigde Staten. Hij laat een vrouw en drie kinderen achter. Cloosterman werkte in het verleden onder andere bij Saab Lease (onderdeel van Kroymans Financial Services). Ook was in de afgelopen jaren onder andere voorzitter van de Autolease Alliance en Dutch Car Traders.

Begin september overleed COR VAN DEN BORN, voormalig directeur en oprichter van het Brabantse dealerbedrijf Leendert van den Born. Van den Born overleed op 72-jarige leeftijd. Zijn zoon, Bart van den Born, was hem al opgevolgd als directeur.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

MARIEN KREUGER (47) keert op 1 oktober terug als operationeel directeur van Arval Nederland. Hij volgt Matthijs Wouters op, die in augustus wisselde van directiefunctie.

FERRY RASENBERG (45) is sinds deze maand de internationale purchase- & remarketingmanager van de Belgische dealerholding Beerens Group. Rasenberg werkte tot een jaar geleden als commercieel directeur bijAutoveiling Nederland, onderdeel van de AVN Group.

ARMAND VAN VEEN vertrekt op 1 oktober als algemeen directeur van Athlon Car Lease Nederland. Er is een “verschil van inzicht over de invulling van de dagelijkse operatie” tussen Van Veen en moedermaatschappij De Lage Landen. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Nederland, neemt de taken van Van Veen waar tot er een opvolger is gevonden.

IN MEMORIAM

ARNO CLOOSTERMAN (52), manager bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, is in augustus onverwacht overleden. Hij was met zijn familie op vakantie in de Verenigde Staten. Hij laat een vrouw en drie kinderen achter. Cloosterman werkte in het verleden onder andere bij Saab Lease (onderdeel van Kroymans Financial Services). Ook was in de afgelopen jaren onder andere voorzitter van de Autolease Alliance en Dutch Car Traders.

Begin september overleed COR VAN DEN BORN, voormalig directeur en oprichter van het Brabantse dealerbedrijf Leendert van den Born. Van den Born overleed op 72-jarige leeftijd. Zijn zoon, Bart van den Born, was hem al opgevolgd als directeur.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.