Data zonder waarde

Redactie Redactie
• Laatste update:

Spreker Bas van der Zijden, manager BMW connected drive, ging in op de online diensten die inmiddels in de auto-industrie beschikbaar zijn. Rence Damming, privacy officer bij KPN, vertelde dat de beste oplossing om geen regels te overtreden is: de data anonimiseren. “In dat laatste geval is data bijna niets meer waard.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Data zonder waarde | Automotive Online

Data zonder waarde

Redactie Redactie
• Laatste update:

Spreker Bas van der Zijden, manager BMW connected drive, ging in op de online diensten die inmiddels in de auto-industrie beschikbaar zijn. Rence Damming, privacy officer bij KPN, vertelde dat de beste oplossing om geen regels te overtreden is: de data anonimiseren. “In dat laatste geval is data bijna niets meer waard.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.