Startkapitaal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Victor van Tol, medeoprichter van Snappcar, had voor het eerst een rol als dagvoorzitter. In 2011 won hij zelf de award – inclusief financiële injectie – met het autodeelconcept Snappcar. Hij deed ook een boekje open over de mislukte samenwerking met Athlon Car Lease; Snappcar Business. “We hadden cash nodig. Samen met een leasemaatschappij de zakelijke markt benaderen, leek ideaal. Maar geld als drijfveer was niet genoeg.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Startkapitaal | Automotive Online

Startkapitaal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Victor van Tol, medeoprichter van Snappcar, had voor het eerst een rol als dagvoorzitter. In 2011 won hij zelf de award – inclusief financiële injectie – met het autodeelconcept Snappcar. Hij deed ook een boekje open over de mislukte samenwerking met Athlon Car Lease; Snappcar Business. “We hadden cash nodig. Samen met een leasemaatschappij de zakelijke markt benaderen, leek ideaal. Maar geld als drijfveer was niet genoeg.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.