Schademarkt opgeschud

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schadeketen AHG en dealerholdings PGA en Broekhuis Groep starten Schadeherstelmeester. Dit omdat het aandeel complexe schades toeneemt en er speciaal geoutilleerde bedrijven nodig zijn om deze snel en kwalitatief af te kunnen wikkelen. De bedoeling is dat opdrachtgevers – leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars – een contract afsluiten met Schadeherstelmeester voor de reparatie van complexe schades; de auto met schade gaat naar het dichtstbijzijnde lid. Als deze over de juiste merkerkenning beschikt repareert hij de auto zelf, anders wordt de auto doorgestuurd naar een van de 25 collega-leden, die wel over de juiste merkerkenning beschikt. De schadevestigingen van dealerholdings Broekhuis en PGA (zijnde UAS) komen in principe in het nieuwe netwerk terecht, evenals een zevental van de in totaal ruim 50 AHGleden. Hiermee ontstaat een netwerk van ongeveer 25 bedrijven, dat binnen twee jaar moet doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk van ongeveer vijftig vestigingen met een gezamenlijk aandeel van 20 procent in de markt van complexe schades. Huub Janssens (Perfecta, Opel Vriens) is aangetrokken als netwerkdirecteur

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Schademarkt opgeschud | Automotive Online

Schademarkt opgeschud

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schadeketen AHG en dealerholdings PGA en Broekhuis Groep starten Schadeherstelmeester. Dit omdat het aandeel complexe schades toeneemt en er speciaal geoutilleerde bedrijven nodig zijn om deze snel en kwalitatief af te kunnen wikkelen. De bedoeling is dat opdrachtgevers – leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars – een contract afsluiten met Schadeherstelmeester voor de reparatie van complexe schades; de auto met schade gaat naar het dichtstbijzijnde lid. Als deze over de juiste merkerkenning beschikt repareert hij de auto zelf, anders wordt de auto doorgestuurd naar een van de 25 collega-leden, die wel over de juiste merkerkenning beschikt. De schadevestigingen van dealerholdings Broekhuis en PGA (zijnde UAS) komen in principe in het nieuwe netwerk terecht, evenals een zevental van de in totaal ruim 50 AHGleden. Hiermee ontstaat een netwerk van ongeveer 25 bedrijven, dat binnen twee jaar moet doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk van ongeveer vijftig vestigingen met een gezamenlijk aandeel van 20 procent in de markt van complexe schades. Huub Janssens (Perfecta, Opel Vriens) is aangetrokken als netwerkdirecteur

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.