Inschrijving automotive golf event van start: netwerken op een glooiend gazon

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prachtig gelegen golfbaan Het Rijk van Nunspeet in Nunspeet is dit jaar de locatie voor het Autotrack Automotive Golf Event. Dit evenement is bedoeld voor directies en management van autobedrijven en relaties van Automotive en de sponsorpartners. Een ideale gelegenheid dus om bekende én nieuwe autobrancherelaties te ontmoeten en te spreken.

Toernooi en clinics

Het Golf Event is toegankelijk voor zowel geoefende als voor onervaren spelers. Wilt u graag komen maar heeft u nog geen golfervaring? Dan kunt u een clinic volgen onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. De clinic wordt afgesloten met een speelronde op de Par 3 oefenbaan. Het evenement start om 12.00 uur voor de toernooispelers en om 13.00 uur voor de clinicvolgers. We sluiten af om 18.00 uur met de prijsuitreiking en barbecue.

Inschrijven kan op www.mobilitymedia.nl/golfevent

Wilt u voor uzelf en uw relaties een eigen flight boeken of sponsor worden? Neem dan contact met ons op: 020 5800 966.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Inschrijving automotive golf event van start: netwerken op een glooiend gazon | Automotive Online

Inschrijving automotive golf event van start: netwerken op een glooiend gazon

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prachtig gelegen golfbaan Het Rijk van Nunspeet in Nunspeet is dit jaar de locatie voor het Autotrack Automotive Golf Event. Dit evenement is bedoeld voor directies en management van autobedrijven en relaties van Automotive en de sponsorpartners. Een ideale gelegenheid dus om bekende én nieuwe autobrancherelaties te ontmoeten en te spreken.

Toernooi en clinics

Het Golf Event is toegankelijk voor zowel geoefende als voor onervaren spelers. Wilt u graag komen maar heeft u nog geen golfervaring? Dan kunt u een clinic volgen onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. De clinic wordt afgesloten met een speelronde op de Par 3 oefenbaan. Het evenement start om 12.00 uur voor de toernooispelers en om 13.00 uur voor de clinicvolgers. We sluiten af om 18.00 uur met de prijsuitreiking en barbecue.

Inschrijven kan op www.mobilitymedia.nl/golfevent

Wilt u voor uzelf en uw relaties een eigen flight boeken of sponsor worden? Neem dan contact met ons op: 020 5800 966.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.