Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met ruim 300 medewerkers en 11 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Vianen, Druten, Zaltbommel en Leerdam behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in Midden- Nederland. Naast de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens en Skoda behoren een eigen universele leasemaatschappij en een schadeherstelbedrijf ook tot de groep. De vestigingen van De Waal Autogroep kenmerken zich door een plezierige informele werksfeer, een hoge effectiviteit en een open cultuur waarin elke medewerker de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Contact

Wil je reageren op deze vacature, stuur dan een bondige sollicitatiebrief met CV, inclusief foto aan De Waal Autogroep t.a.v. Afdeling Personeelszaken, Postbus 6097, 4000 HB Tiel of stuur een e-mail naar personeelszaken@ dewaalautogroep.nl

(DIGITAAL) INKOPERTAXATEUR (M/V)

Je bent verantwoordelijk voor het digitaal inkopen van auto's, het opvolgen van de gedane biedingen en je zorgt ervoor dat de conversiedoelstelling gehaald wordt. Daarnaast volg je samen met collega's continu de prijsbewegingen in de markt en stem je in onderling overleg het inkoopbeleid af.

Bedrijfsprofiel

Bleeker & de Jong Dealeroccasions is met elf medewerkers en de verkoop van circa 3.500 auto's per jaar één van de grotere automotive handelsmaatschappijen van Nederland. Werken bij Bleeker & de Jong betekent werken bij een professionele organisatie met enthousiaste collega's. Binnen een team dat naast vakmanschap en eerlijkheid ook een gezellige en open werksfeer belangrijk vindt.

Contact

Stuur jouw CV met motivatie voor 15 april 2015 per e-mail naar: sander@dealeroccasions. eu. Neem voor meer informatie contact op met Sander de Jong, directeur. Telefoonnummer: 06-10116702.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met ruim 300 medewerkers en 11 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Vianen, Druten, Zaltbommel en Leerdam behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in Midden- Nederland. Naast de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens en Skoda behoren een eigen universele leasemaatschappij en een schadeherstelbedrijf ook tot de groep. De vestigingen van De Waal Autogroep kenmerken zich door een plezierige informele werksfeer, een hoge effectiviteit en een open cultuur waarin elke medewerker de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Contact

Wil je reageren op deze vacature, stuur dan een bondige sollicitatiebrief met CV, inclusief foto aan De Waal Autogroep t.a.v. Afdeling Personeelszaken, Postbus 6097, 4000 HB Tiel of stuur een e-mail naar personeelszaken@ dewaalautogroep.nl

(DIGITAAL) INKOPERTAXATEUR (M/V)

Je bent verantwoordelijk voor het digitaal inkopen van auto's, het opvolgen van de gedane biedingen en je zorgt ervoor dat de conversiedoelstelling gehaald wordt. Daarnaast volg je samen met collega's continu de prijsbewegingen in de markt en stem je in onderling overleg het inkoopbeleid af.

Bedrijfsprofiel

Bleeker & de Jong Dealeroccasions is met elf medewerkers en de verkoop van circa 3.500 auto's per jaar één van de grotere automotive handelsmaatschappijen van Nederland. Werken bij Bleeker & de Jong betekent werken bij een professionele organisatie met enthousiaste collega's. Binnen een team dat naast vakmanschap en eerlijkheid ook een gezellige en open werksfeer belangrijk vindt.

Contact

Stuur jouw CV met motivatie voor 15 april 2015 per e-mail naar: sander@dealeroccasions. eu. Neem voor meer informatie contact op met Sander de Jong, directeur. Telefoonnummer: 06-10116702.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.