Chinese leveranciers veroveren europa via den haag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het European Auto Parts & Accessories Trade & Exhibition Centre opent dit najaar zijn deuren in Den Haag. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Rotterdamse haven wordt het nieuwe handelscentrum door de Chinese initiatiefnemers gepromoot als de poort naar Europa voor de Chinese auto-industrie. Dat vertelt een woordvoerder van de investeringsmaatschappij Guangzhou Jiahe Shengde Auto Parts Market Management aan Automotive. Het bedrijf investeert 40 miljoen euro in het project. In het complex worden 280 aparte bedrijfsunits, opslag- en logistieke ruimtes en een expositie- en beursruimte van 14 duizend vierkante meter ondergebracht. Het centrum zal volgens de projectplannen, die Automotive inzag, plaats bieden aan zo'n 200 onderdelenfabrikanten en -distributeurs uit China en Europa. Het centrum komt in een bestaand pand aan De Werf in Den Haag te zitten. Welke fabrikanten ruimte gaan huren in het centrum is nog niet bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Chinese leveranciers veroveren europa via den haag | Automotive Online

Chinese leveranciers veroveren europa via den haag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het European Auto Parts & Accessories Trade & Exhibition Centre opent dit najaar zijn deuren in Den Haag. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Rotterdamse haven wordt het nieuwe handelscentrum door de Chinese initiatiefnemers gepromoot als de poort naar Europa voor de Chinese auto-industrie. Dat vertelt een woordvoerder van de investeringsmaatschappij Guangzhou Jiahe Shengde Auto Parts Market Management aan Automotive. Het bedrijf investeert 40 miljoen euro in het project. In het complex worden 280 aparte bedrijfsunits, opslag- en logistieke ruimtes en een expositie- en beursruimte van 14 duizend vierkante meter ondergebracht. Het centrum zal volgens de projectplannen, die Automotive inzag, plaats bieden aan zo'n 200 onderdelenfabrikanten en -distributeurs uit China en Europa. Het centrum komt in een bestaand pand aan De Werf in Den Haag te zitten. Welke fabrikanten ruimte gaan huren in het centrum is nog niet bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.