Minder winst voor louwman

Redactie Redactie
• Laatste update:

Louwman heeft een moeizaam 2013 achter de rug, waarin het bedrijf slechts winst maakte op de financieringsactiviteiten. Dat blijkt uit een analyse van Automotive op de onlangs gedeponeerde jaarcijfers over 2013. Gezien de moeilijke markt in 2014, is het vorig jaar voor Louwman ook een lastig jaar geweest, met waarschijnlijk opnieuw een lagere winst (al meldt het bedrijf in een reactie dat in 2014 het eigen vermogen versterkt is). De automotive retail- en zorgtak van Louwman hadden het zwaar. De hoge solvabiliteit – waardoor het bedrijf goedkoper leent dan uitleent – zorgde in 2013 voor winst. Het bedrijf heeft meerdere financieringsdochters, waaronder Alcredis.

Automotive maakte een analyse van de jaarcijfers van Louwman en publiceerde die op de website. Abonnees kunnen de analyse en een reactie van de Louwman Groep online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Minder winst voor louwman | Automotive Online

Minder winst voor louwman

Redactie Redactie
• Laatste update:

Louwman heeft een moeizaam 2013 achter de rug, waarin het bedrijf slechts winst maakte op de financieringsactiviteiten. Dat blijkt uit een analyse van Automotive op de onlangs gedeponeerde jaarcijfers over 2013. Gezien de moeilijke markt in 2014, is het vorig jaar voor Louwman ook een lastig jaar geweest, met waarschijnlijk opnieuw een lagere winst (al meldt het bedrijf in een reactie dat in 2014 het eigen vermogen versterkt is). De automotive retail- en zorgtak van Louwman hadden het zwaar. De hoge solvabiliteit – waardoor het bedrijf goedkoper leent dan uitleent – zorgde in 2013 voor winst. Het bedrijf heeft meerdere financieringsdochters, waaronder Alcredis.

Automotive maakte een analyse van de jaarcijfers van Louwman en publiceerde die op de website. Abonnees kunnen de analyse en een reactie van de Louwman Groep online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.