Tech-day jaguar land rover

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aansluitend dineren de deelnemers in stijl in het museum met het JLR-topmanagement, waarbij onder andere ook de plaatsvervangende Nederlandse ambassadeur, de handelsattaché en algemeen voorzitter van RAI vereniging Steven van Eijck, aanwezig zijn. Daar zal de JLR-board hun toekomstplannen aan de aanwezige ceo's van in Nederland gevestigde toeleveringsindustrie ontvouwen en de rol die zij hierin voor onze industrie zien.

Tech-Days

Met deze “Tech-Days” brengt het RAI Industry Platform de innovaties en bedrijfsontwikkelingen van de Nederlandse toeleveringsindustrie onder de aandacht van OEM's. “Natuurlijk staat ons land al op de kaart bij autofabrikanten, maar wij zijn ervan overtuigd dat de Nederlandse automotive toelevering nog veel meer te bieden heeft”, zegt platformvoorzitter Eddy van der Vorst. “ Tijdens onze Tech-Days presenteren toonaangevende bedrijven zich in een expo op uitnodiging van de fabrikant. In feite is deze innoverende aanpak een ‘handelsmissie nieuwe stijl’, zoals een diplomaat het eerder verwoordde.” BMW beet op 3 juli 2014 het spits af met de eerste “Made in Holland Tech-Day” in München. Afgelopen december was daarvan de tweede, eveneens zeer geslaagde, editie, bij Toyota Motor Europe in Zaventem.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tech-day jaguar land rover | Automotive Online

Tech-day jaguar land rover

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aansluitend dineren de deelnemers in stijl in het museum met het JLR-topmanagement, waarbij onder andere ook de plaatsvervangende Nederlandse ambassadeur, de handelsattaché en algemeen voorzitter van RAI vereniging Steven van Eijck, aanwezig zijn. Daar zal de JLR-board hun toekomstplannen aan de aanwezige ceo's van in Nederland gevestigde toeleveringsindustrie ontvouwen en de rol die zij hierin voor onze industrie zien.

Tech-Days

Met deze “Tech-Days” brengt het RAI Industry Platform de innovaties en bedrijfsontwikkelingen van de Nederlandse toeleveringsindustrie onder de aandacht van OEM's. “Natuurlijk staat ons land al op de kaart bij autofabrikanten, maar wij zijn ervan overtuigd dat de Nederlandse automotive toelevering nog veel meer te bieden heeft”, zegt platformvoorzitter Eddy van der Vorst. “ Tijdens onze Tech-Days presenteren toonaangevende bedrijven zich in een expo op uitnodiging van de fabrikant. In feite is deze innoverende aanpak een ‘handelsmissie nieuwe stijl’, zoals een diplomaat het eerder verwoordde.” BMW beet op 3 juli 2014 het spits af met de eerste “Made in Holland Tech-Day” in München. Afgelopen december was daarvan de tweede, eveneens zeer geslaagde, editie, bij Toyota Motor Europe in Zaventem.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.