Statistieken op mobiele site rai vereniging

Redactie Redactie
• Laatste update:

U vindt niet alleen data over personenauto's, bestelauto's, vrachtauto's, bussen, aanhangwagens en opleggers, maar ook naar bijtellingsklasse, over elektrische voertuigen, fietsen, bromen snorfietsen, motoren en brommobielen. Ook de Europese verkoopcijfers en informatie over duurzaamheid en parallelimport en export van personenauto's zijn daar inmiddels te vinden. De mobiele website vindt u op: m.raivereniging. nl. Zodra u dit adres oproept, verschijnt een pop-up zodat u direct een snelkoppeling kunt vastleggen op uw tablet of telefoon. Zo bent u snel en makkelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken zoals de 10-daagse, 20-daagse en maandelijkse verkoopcijfers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Statistieken op mobiele site rai vereniging | Automotive Online

Statistieken op mobiele site rai vereniging

Redactie Redactie
• Laatste update:

U vindt niet alleen data over personenauto's, bestelauto's, vrachtauto's, bussen, aanhangwagens en opleggers, maar ook naar bijtellingsklasse, over elektrische voertuigen, fietsen, bromen snorfietsen, motoren en brommobielen. Ook de Europese verkoopcijfers en informatie over duurzaamheid en parallelimport en export van personenauto's zijn daar inmiddels te vinden. De mobiele website vindt u op: m.raivereniging. nl. Zodra u dit adres oproept, verschijnt een pop-up zodat u direct een snelkoppeling kunt vastleggen op uw tablet of telefoon. Zo bent u snel en makkelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken zoals de 10-daagse, 20-daagse en maandelijkse verkoopcijfers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.