Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jouw focus ligt op het realiseren van commerciële en afdelingsdoelstellingen in jouw regio.

Bedrijfsprofiel

Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto's en met onze jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche. Volkswagen Pon F inancial Services is een joint venture van Volkswagen F inancial Services AG en Pon Holdings B.V. Onze dienstverlening bestaat uit financieren, verzekeren en leasen. Deze verschillende disciplines zijn onderverdeeld in Business Lines, te weten Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, Dutchlease, EasyRent, DFM Financieren en Verzekeren. We zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur. We zoeken medewerkers die gedreven en pro-actief zijn en graag werken in een organisatie die volop in beweging is.

Contact

jobs@vwpfs.nl

ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSWAGENS

VOOR REGIO MIDDEN- WEST-BRABANT

Onze accountmanagers zijn als team verantwoordelijk voor het bewerken van de zakelijke markt in ons rayon. Je takenpakket zal bestaan uit het bouwen en ontwikkelen van je klantennetwerk, koude én warme acquisitie, adviseren en offreren van alle diensten die wij als Tigchelaar Transit Centrum kunnen bieden: verkoop, onderhoud, in- en opbouw, leasing en verhuur.

Bedrijfsprofiel

De Tigchelaar Groep Tigchelaar is al 100 jaar actief als regionaal Brabants familiebedrijf. Vorig jaar vierde Tigchelaar haar 60-jarig jubileum als Ford-dealer. Met een sterke aanwezigheid zowel in de regio als op internet onderscheidt deze Groep zich van vele collega's. Met totaal zes locaties is Tigchelaar altijd dicht bij haar klanten voor service, onderhoud en reparatie. Autolease en A utoverhuur maken het servicepakket compleet.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze sales managers Marthy Leijs (076-5281400) of Jörgen de Kwaasteniet (013-5943943) of natuurlijk per e-mail naar: vacature@tigchelaar.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jouw focus ligt op het realiseren van commerciële en afdelingsdoelstellingen in jouw regio.

Bedrijfsprofiel

Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto's en met onze jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche. Volkswagen Pon F inancial Services is een joint venture van Volkswagen F inancial Services AG en Pon Holdings B.V. Onze dienstverlening bestaat uit financieren, verzekeren en leasen. Deze verschillende disciplines zijn onderverdeeld in Business Lines, te weten Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, Dutchlease, EasyRent, DFM Financieren en Verzekeren. We zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur. We zoeken medewerkers die gedreven en pro-actief zijn en graag werken in een organisatie die volop in beweging is.

Contact

jobs@vwpfs.nl

ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSWAGENS

VOOR REGIO MIDDEN- WEST-BRABANT

Onze accountmanagers zijn als team verantwoordelijk voor het bewerken van de zakelijke markt in ons rayon. Je takenpakket zal bestaan uit het bouwen en ontwikkelen van je klantennetwerk, koude én warme acquisitie, adviseren en offreren van alle diensten die wij als Tigchelaar Transit Centrum kunnen bieden: verkoop, onderhoud, in- en opbouw, leasing en verhuur.

Bedrijfsprofiel

De Tigchelaar Groep Tigchelaar is al 100 jaar actief als regionaal Brabants familiebedrijf. Vorig jaar vierde Tigchelaar haar 60-jarig jubileum als Ford-dealer. Met een sterke aanwezigheid zowel in de regio als op internet onderscheidt deze Groep zich van vele collega's. Met totaal zes locaties is Tigchelaar altijd dicht bij haar klanten voor service, onderhoud en reparatie. Autolease en A utoverhuur maken het servicepakket compleet.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze sales managers Marthy Leijs (076-5281400) of Jörgen de Kwaasteniet (013-5943943) of natuurlijk per e-mail naar: vacature@tigchelaar.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.