Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als verkoopadviseur BMW bij Martinistad ben je de ambassadeur van het merk BMW en verantwoordelijk voor het bouwen, beheren en uitbouwen van onze relaties. Je zorgt, samen met je collega's, voor het behalen van je jaardoelstellingen.

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Martinistad B.V. is de BMW- en Mini-dealer van de provincie Groningen.

Interesse?

Stuur uw bondige motivatiebrief met CV naar Autobedrijf Martinistad BV. email: dennis.vandersteen@ martinistadbmw. nl Een geschiktheidsondzerzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

ONDERNEMENDE (TOP) VERKOPERS

VOOR DEN HAAG / BREDA / APELDOORN / NIJMEGEN

Voor de verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar zeer gemotiveerde topverkopers die zich verder willen ontwikkelen en graag door willen groeien in onze organisatie. Je bent zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk en je hebt een flexibele instelling. Daarnaast ben je representatief en ben je een doorzetter met een uitermate resultaatgerichte houding. Je hebt in het verleden aantoonbaar zeer goede commerciële resultaten behaald.

Bedrijfsprofiel

Vaartland is een succesvol autobedrijf met negen vestigingen verspreid over het hele land.Als bekendste occasiondealer van Nederland richten wij ons voornamelijk op de interessante markt van jongere occasions. Dit zijn zowel auto's uit het midden- en hogere segment. Met onze service en door kwaliteit en zekerheid te bieden, bouwen wij al meer dan 20 jaar aan een goede relatie met onze klanten.

Contact

Stuur je cv met begeleidend schrijven naar Ernst van Hoeve, e-mail: topverkopers@vaartland.nl We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als verkoopadviseur BMW bij Martinistad ben je de ambassadeur van het merk BMW en verantwoordelijk voor het bouwen, beheren en uitbouwen van onze relaties. Je zorgt, samen met je collega's, voor het behalen van je jaardoelstellingen.

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Martinistad B.V. is de BMW- en Mini-dealer van de provincie Groningen.

Interesse?

Stuur uw bondige motivatiebrief met CV naar Autobedrijf Martinistad BV. email: dennis.vandersteen@ martinistadbmw. nl Een geschiktheidsondzerzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

ONDERNEMENDE (TOP) VERKOPERS

VOOR DEN HAAG / BREDA / APELDOORN / NIJMEGEN

Voor de verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar zeer gemotiveerde topverkopers die zich verder willen ontwikkelen en graag door willen groeien in onze organisatie. Je bent zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk en je hebt een flexibele instelling. Daarnaast ben je representatief en ben je een doorzetter met een uitermate resultaatgerichte houding. Je hebt in het verleden aantoonbaar zeer goede commerciële resultaten behaald.

Bedrijfsprofiel

Vaartland is een succesvol autobedrijf met negen vestigingen verspreid over het hele land.Als bekendste occasiondealer van Nederland richten wij ons voornamelijk op de interessante markt van jongere occasions. Dit zijn zowel auto's uit het midden- en hogere segment. Met onze service en door kwaliteit en zekerheid te bieden, bouwen wij al meer dan 20 jaar aan een goede relatie met onze klanten.

Contact

Stuur je cv met begeleidend schrijven naar Ernst van Hoeve, e-mail: topverkopers@vaartland.nl We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.