De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij werkte sinds 2002 bij de equipmentleverancier en was sinds juni 2011 directeur. Aberson zet als zelfstandig ondernemer een bemiddelingsbureau op voor Chinese onderdelenfabrikanten die de Europese markt willen betreden.

RUUD SPUIJBROEK (62) vertrekt na 20 jaar als algemeen secretaris van bandenbranchevereniging Vaco. Hij blijft tot en met maart op zijn post en zal daarna worden opgevolgd door Tim van der Rijken.

Voormalig directeur van schadeherstelketen ABS CEES KLAASSEN lanceert Share2use, een platform voor het delen van bedrijfsmiddelen, goederen en diensten. Hij zet het platform op samen met zelfstandig adviseur Marcel Bijster. De focus ligt in eerste instantie op zakelijk autodelen.

STIJN OTTEN (30) is de nieuwe directeur innovatie en business bij de Business Lease Group. Hij volgt Philip Aarsman (54) op, die managing director is geworden van het Roemeense leasebedrijf FMS.

KLAAS PIETER ROEMELING volgt Janco van der Heiden op als managing director bij Skoda Nederland. Van der Heiden schuift binnen moederconcern Pon op naar Volkswagen Nederland waar hij algemeen directeur wordt.

PAUL ZEKH UIS (49) is de nieuwe ceo van Autobinck Holding. Hij volgt Tim Tozer op. Zekhuis heeft hiervoor verschillende senior managementfuncties bekleed, onder andere bij SHV Energy en handelsconcern Hagemeyer.

ARJAN STUIJ is gestopt als algemeen directeur van Business Lease Nederland vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Er wordt gezocht naar een opvolger.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij werkte sinds 2002 bij de equipmentleverancier en was sinds juni 2011 directeur. Aberson zet als zelfstandig ondernemer een bemiddelingsbureau op voor Chinese onderdelenfabrikanten die de Europese markt willen betreden.

RUUD SPUIJBROEK (62) vertrekt na 20 jaar als algemeen secretaris van bandenbranchevereniging Vaco. Hij blijft tot en met maart op zijn post en zal daarna worden opgevolgd door Tim van der Rijken.

Voormalig directeur van schadeherstelketen ABS CEES KLAASSEN lanceert Share2use, een platform voor het delen van bedrijfsmiddelen, goederen en diensten. Hij zet het platform op samen met zelfstandig adviseur Marcel Bijster. De focus ligt in eerste instantie op zakelijk autodelen.

STIJN OTTEN (30) is de nieuwe directeur innovatie en business bij de Business Lease Group. Hij volgt Philip Aarsman (54) op, die managing director is geworden van het Roemeense leasebedrijf FMS.

KLAAS PIETER ROEMELING volgt Janco van der Heiden op als managing director bij Skoda Nederland. Van der Heiden schuift binnen moederconcern Pon op naar Volkswagen Nederland waar hij algemeen directeur wordt.

PAUL ZEKH UIS (49) is de nieuwe ceo van Autobinck Holding. Hij volgt Tim Tozer op. Zekhuis heeft hiervoor verschillende senior managementfuncties bekleed, onder andere bij SHV Energy en handelsconcern Hagemeyer.

ARJAN STUIJ is gestopt als algemeen directeur van Business Lease Nederland vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Er wordt gezocht naar een opvolger.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.