Fleetselect samen sterk

Redactie Redactie
• Laatste update:

INGEZONDEN MEDEDELING

De overname maakte het jaar best spannend voor Fleetselect, de markt zelf was redelijk voorspelbaar. “Wederom was er weinig nieuwverkoop. Hierdoor ontstaat een occasiontekort. Dat leidt tot meer import, minder export en hoge restwaarden. Voor ons als veilinghuis een goede combinatie.” De markt zal volgend jaar niet heel anders zijn dan in 2014, denkt Kieft. “De consument is niet echt bezig met het kopen van een auto. De auto heeft minder status gekregen. En daardoor veroudert het wagenpark.”

Fleetselect en BCA werken inmiddels goed samen. “Wij hebben als Fleetselect echt een eigen identiteit binnen de groep”, aldus Kieft. “Aan de voorkant blijven we gescheiden bedrijven terwijl we aan de achterkant uiteraard zoveel mogelijk samenwerken.” Volgend jaar denkt Fleetselect verder te groeien. “In 2014 zijn we vijftien procent gegroeid (tot ruim 13 duizend verkochte kavels, red) en de groei zet door, zegt salesmanager Gerhard Prent. De groei kwam vooral van dealerholdings. “De grote holdings professionaliseren in hoog tempo hun occasionbeleid. Daar spelen wij met onze producten op in.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fleetselect samen sterk | Automotive Online

Fleetselect samen sterk

Redactie Redactie
• Laatste update:

INGEZONDEN MEDEDELING

De overname maakte het jaar best spannend voor Fleetselect, de markt zelf was redelijk voorspelbaar. “Wederom was er weinig nieuwverkoop. Hierdoor ontstaat een occasiontekort. Dat leidt tot meer import, minder export en hoge restwaarden. Voor ons als veilinghuis een goede combinatie.” De markt zal volgend jaar niet heel anders zijn dan in 2014, denkt Kieft. “De consument is niet echt bezig met het kopen van een auto. De auto heeft minder status gekregen. En daardoor veroudert het wagenpark.”

Fleetselect en BCA werken inmiddels goed samen. “Wij hebben als Fleetselect echt een eigen identiteit binnen de groep”, aldus Kieft. “Aan de voorkant blijven we gescheiden bedrijven terwijl we aan de achterkant uiteraard zoveel mogelijk samenwerken.” Volgend jaar denkt Fleetselect verder te groeien. “In 2014 zijn we vijftien procent gegroeid (tot ruim 13 duizend verkochte kavels, red) en de groei zet door, zegt salesmanager Gerhard Prent. De groei kwam vooral van dealerholdings. “De grote holdings professionaliseren in hoog tempo hun occasionbeleid. Daar spelen wij met onze producten op in.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.