Paul de vries start nieuweautokopen.nl door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij ziet de toekomst van de site – die met toestemming van de curator gewoon in de lucht bleef – weer met vertrouwen tegemoet. De Vries gaat op zoek naar een nieuwe investeerder. “Ik heb met meerdere partijen al goede gesprekken gevoerd. We hebben aangetoond dat de site bestaansrecht heeft, hopelijk komt het snel tot een akkoord, dan kunnen we vol inzetten op verdere groei.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Paul de vries start nieuweautokopen.nl door | Automotive Online

Paul de vries start nieuweautokopen.nl door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij ziet de toekomst van de site – die met toestemming van de curator gewoon in de lucht bleef – weer met vertrouwen tegemoet. De Vries gaat op zoek naar een nieuwe investeerder. “Ik heb met meerdere partijen al goede gesprekken gevoerd. We hebben aangetoond dat de site bestaansrecht heeft, hopelijk komt het snel tot een akkoord, dan kunnen we vol inzetten op verdere groei.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.