Nieuwe focwa-voorman wil betere profilering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Focwa-congres 2014, dat vorige maand plaatsvond in NBC Nieuwegein, had alles in zich om legendarisch te worden. Want niet alleen de branche, maar ook de Focwa zelf maakt een onstuimige tijd door. De Individueel Opererende Schadeherstellers uitten voor het congres hun onvrede over het ‘incapabele’ bestuur en secretariaat, en ook werden er – anoniem – vraagtekens gezet bij de nieuwe voorzitter Denis Maessen, onder meer omdat hij betrokken is bij enkele faillissementen. Maar in het nieuwe bestuur dat op de dag van het congres werd gekozen zit uiteindelijk slechts één nieuwe naam, die van Johan van de Waerdt (hij vervangt Bert Schreuder). Ook aan het adres van Maessen geen onvertogen woord uit de zaal. De ondernemers die wel aanwezig waren haalden, gevraagd naar hun mening over de nieuwe voorman, hun schouders op. Een faillissementje, heeft niet elke ondernemer wel eens met dat bijltje gehakt? Maessen zei tijdens zijn openingsspeech wel de taak mee te hebben gekregen om de Focwa te herpositioneren om zo te zorgen voor een betere profilering van de vereniging onder stakeholders en leden. Daar zullen de verschillende secties zich aan hebben vastgeklampt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe focwa-voorman wil betere profilering | Automotive Online

Nieuwe focwa-voorman wil betere profilering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Focwa-congres 2014, dat vorige maand plaatsvond in NBC Nieuwegein, had alles in zich om legendarisch te worden. Want niet alleen de branche, maar ook de Focwa zelf maakt een onstuimige tijd door. De Individueel Opererende Schadeherstellers uitten voor het congres hun onvrede over het ‘incapabele’ bestuur en secretariaat, en ook werden er – anoniem – vraagtekens gezet bij de nieuwe voorzitter Denis Maessen, onder meer omdat hij betrokken is bij enkele faillissementen. Maar in het nieuwe bestuur dat op de dag van het congres werd gekozen zit uiteindelijk slechts één nieuwe naam, die van Johan van de Waerdt (hij vervangt Bert Schreuder). Ook aan het adres van Maessen geen onvertogen woord uit de zaal. De ondernemers die wel aanwezig waren haalden, gevraagd naar hun mening over de nieuwe voorman, hun schouders op. Een faillissementje, heeft niet elke ondernemer wel eens met dat bijltje gehakt? Maessen zei tijdens zijn openingsspeech wel de taak mee te hebben gekregen om de Focwa te herpositioneren om zo te zorgen voor een betere profilering van de vereniging onder stakeholders en leden. Daar zullen de verschillende secties zich aan hebben vastgeklampt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.