Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast heb je relevante ervaring in soortgelijke functies en een werk- en denkniveau van minimaal mbo+.

Je bent initiatiefrijk, stressbestendig en je schept plezier en voldoening uit het verder vorm geven van het KCC.

Bedrijfsprofiel

Lexpoint, gevestigd in Hoofddorp, is de Volkswagen-, Audi- en VW-bedrijfswagendealer voor de Haarlemmermeer. Lexpoint B.V. is een mensgericht, vooruitstrevend, innoverend en full- service automobielbedrijf met een hoog professioneel en zakelijk ambitieniveau voor al haar activiteiten waarbij de klant centraal staat. Integriteit en continuïteit in zaken doen staat bij ons voorop. Er werken bij Lexpoint momenteel 65 mensen in teamverband aan de mobiliteit van VW- en Audirijders in zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Contact

Ben jij de teamplayer die zichzelf herkent in dit profiel? Wacht dan niet langer en schrijf of mail Hugo Dullemont: 023-5541455. Adres: Postbus 499, 2130 AL Hoofddorp. E-mailen kan naar dullemont@lexpoint.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast heb je relevante ervaring in soortgelijke functies en een werk- en denkniveau van minimaal mbo+.

Je bent initiatiefrijk, stressbestendig en je schept plezier en voldoening uit het verder vorm geven van het KCC.

Bedrijfsprofiel

Lexpoint, gevestigd in Hoofddorp, is de Volkswagen-, Audi- en VW-bedrijfswagendealer voor de Haarlemmermeer. Lexpoint B.V. is een mensgericht, vooruitstrevend, innoverend en full- service automobielbedrijf met een hoog professioneel en zakelijk ambitieniveau voor al haar activiteiten waarbij de klant centraal staat. Integriteit en continuïteit in zaken doen staat bij ons voorop. Er werken bij Lexpoint momenteel 65 mensen in teamverband aan de mobiliteit van VW- en Audirijders in zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Contact

Ben jij de teamplayer die zichzelf herkent in dit profiel? Wacht dan niet langer en schrijf of mail Hugo Dullemont: 023-5541455. Adres: Postbus 499, 2130 AL Hoofddorp. E-mailen kan naar dullemont@lexpoint.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.