De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

MARIJN DE JONG is sinds oktober de nieuwe cfo van The New Motion, aanbieder van laadoplossingen voor elektrische auto's. Hij volgt daarmee Sander Nijssen op. De Jong komt niet uit de auto- en/of duurzaamheidsbranche.

MAARTEN BEKKERS heeft Autorola Nederland verlaten als directeur en is gestart als managing director bij Studio Ibizz België, een Nederlands fullservice reclamebureau. Bekkers is samen met eigenaar Raymond Smulders de Belgische tak begonnen.

STEVEN VAN EIJCK is per december algemeen voorzitter van RAI Vereniging. Hij volgt Roelf de Boer op. Daarnaast wordt Van Eijck voorzitter van de afdeling Auto's en wordt hij voorgedragen voor een zetel in het dagelijks bestuur van VNO-NCW. V

ROBERT VAN ALMKERK stapt op als manager van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. Hij zat nog geen jaar in deze functie en neemt afscheid van de brancheorganisatie vanwege een ‘verschil van inzicht’. Bovag zoekt een opvolger.

ROBERT VAN DEN HAM is eind oktober op nonactief gezet als hoofdredacteur bij Autoweek. Het is onbekend of er met Van den Ham al afspraken gemaakt zijn of wie hem opvolgt als hoofdredacteur. Uitgever Sanoma onthoudt zich van commentaar.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

MARIJN DE JONG is sinds oktober de nieuwe cfo van The New Motion, aanbieder van laadoplossingen voor elektrische auto's. Hij volgt daarmee Sander Nijssen op. De Jong komt niet uit de auto- en/of duurzaamheidsbranche.

MAARTEN BEKKERS heeft Autorola Nederland verlaten als directeur en is gestart als managing director bij Studio Ibizz België, een Nederlands fullservice reclamebureau. Bekkers is samen met eigenaar Raymond Smulders de Belgische tak begonnen.

STEVEN VAN EIJCK is per december algemeen voorzitter van RAI Vereniging. Hij volgt Roelf de Boer op. Daarnaast wordt Van Eijck voorzitter van de afdeling Auto's en wordt hij voorgedragen voor een zetel in het dagelijks bestuur van VNO-NCW. V

ROBERT VAN ALMKERK stapt op als manager van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. Hij zat nog geen jaar in deze functie en neemt afscheid van de brancheorganisatie vanwege een ‘verschil van inzicht’. Bovag zoekt een opvolger.

ROBERT VAN DEN HAM is eind oktober op nonactief gezet als hoofdredacteur bij Autoweek. Het is onbekend of er met Van den Ham al afspraken gemaakt zijn of wie hem opvolgt als hoofdredacteur. Uitgever Sanoma onthoudt zich van commentaar.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.