Opel-dealers in het nauw

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onrust in het Opel-dealernetwerk: Familiebedrijf Engelsma & Wijnia werd begin oktober failliet verklaard. Het bedrijf had al fors gereorganiseerd, maar dat bleek uiteindelijk onvoldoende. Curator René Luinstra van De Haan Advocaten werkt momenteel aan een doorstart.

Gezond

Opel-dealer Lathouwers heeft het moeilijk. Het bedrijf presenteerde recentelijk haar jaarcijfers over 2013: onder de streep staat een verlies van acht ton. Toch is er optimisme bij Lathouwers. “Wij zien licht aan het eind van tunnel. Eind 2015 hopen we weer helemaal gezond te zijn”, zegt dga Piet Lathouwers. Nieuwe Opelmodellen, het eigen klantcontactcentrum en als belevingswereld ingerichte showrooms, moeten het bedrijf er bovenop helpen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opel-dealers in het nauw | Automotive Online

Opel-dealers in het nauw

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onrust in het Opel-dealernetwerk: Familiebedrijf Engelsma & Wijnia werd begin oktober failliet verklaard. Het bedrijf had al fors gereorganiseerd, maar dat bleek uiteindelijk onvoldoende. Curator René Luinstra van De Haan Advocaten werkt momenteel aan een doorstart.

Gezond

Opel-dealer Lathouwers heeft het moeilijk. Het bedrijf presenteerde recentelijk haar jaarcijfers over 2013: onder de streep staat een verlies van acht ton. Toch is er optimisme bij Lathouwers. “Wij zien licht aan het eind van tunnel. Eind 2015 hopen we weer helemaal gezond te zijn”, zegt dga Piet Lathouwers. Nieuwe Opelmodellen, het eigen klantcontactcentrum en als belevingswereld ingerichte showrooms, moeten het bedrijf er bovenop helpen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.