Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van korte- en middellange termijnplannen en product-strategieën voor de divisie op het gebied van afzet van voertuigen. Je bewaakt en stuurt de realisatie van de gestelde doelen en rapporteert hierover aan de Directeur Sales MBC en verantwoordelijken bij DAG .

Bedrijfsprofiel

Mercedes-Benz is onderdeel van het internationale Daimler AG concern met het hoofdkantoor in Stuttgart (D) dat tot de top 5 van automobielproducenten in de wereld behoort. Dit betekent goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Contact

Solliciteren kan op de website van Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.nl Via Mercedes World ga je naar Vacatures en dan naar werken bij Mercedes-Benz. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

ACCOUNTMANAGER B2B

In deze brede en uitdagende buitendienst Sales functie bewerk je de zakelijke markt op zelfstandige, pro actieve, inventieve en gestructureerde wijze. Je onderzoekt de behoeften van prospects en klanten en speelt hier actief op in met een passend advies. Voornamelijk op het gebied van personen- en bedrijfsauto's, lease en onderhoud. Je belangrijkste doelgroep is het mkb in de regio Amsterdam, waarbij eveneens grotere wagenparken kunnen voorkomen. Acquisitie speelt een belangrijke rol, naast het op goede wijze contact houden met de klanten waardoor ook het onderhoud uitgevoerd wordt bij onze opdrachtgever.

Bedrijfsprofiel

Je gaat aan de slag bij een financieel sterke dealerorganisatie van een succesvol merk met meerdere vestigingen. De medewerkers zetten zich dagelijks met volle overgave in om de klanten optimaal van dienst te zijn. De cultuur is te omschrijven als hands-on, collegiaal en resultaatgericht.

Contact

Maintec Automotive Contactpersoon:

Paul van Wilgenburg

E-mail: automotive@maintec.net

Website: www.maintec.net

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van korte- en middellange termijnplannen en product-strategieën voor de divisie op het gebied van afzet van voertuigen. Je bewaakt en stuurt de realisatie van de gestelde doelen en rapporteert hierover aan de Directeur Sales MBC en verantwoordelijken bij DAG .

Bedrijfsprofiel

Mercedes-Benz is onderdeel van het internationale Daimler AG concern met het hoofdkantoor in Stuttgart (D) dat tot de top 5 van automobielproducenten in de wereld behoort. Dit betekent goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Contact

Solliciteren kan op de website van Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.nl Via Mercedes World ga je naar Vacatures en dan naar werken bij Mercedes-Benz. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

ACCOUNTMANAGER B2B

In deze brede en uitdagende buitendienst Sales functie bewerk je de zakelijke markt op zelfstandige, pro actieve, inventieve en gestructureerde wijze. Je onderzoekt de behoeften van prospects en klanten en speelt hier actief op in met een passend advies. Voornamelijk op het gebied van personen- en bedrijfsauto's, lease en onderhoud. Je belangrijkste doelgroep is het mkb in de regio Amsterdam, waarbij eveneens grotere wagenparken kunnen voorkomen. Acquisitie speelt een belangrijke rol, naast het op goede wijze contact houden met de klanten waardoor ook het onderhoud uitgevoerd wordt bij onze opdrachtgever.

Bedrijfsprofiel

Je gaat aan de slag bij een financieel sterke dealerorganisatie van een succesvol merk met meerdere vestigingen. De medewerkers zetten zich dagelijks met volle overgave in om de klanten optimaal van dienst te zijn. De cultuur is te omschrijven als hands-on, collegiaal en resultaatgericht.

Contact

Maintec Automotive Contactpersoon:

Paul van Wilgenburg

E-mail: automotive@maintec.net

Website: www.maintec.net

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.